AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu ve bir türlü kendisinden beklenilen performansı gösteremeyen belediye meclis üyesi Sami Barlas dün yine Çayırdere, Beyciler ve Danamandıra (köylerinin) mahallelerinin tapu sorunu ile ilgili açıklama yaptı.

Bozoğlu ve Barlas; tapu sorununun büyük oranda çözülmekte olduğunu söyledi…

Şimdi öncelikle avukatlardan özür dileyerek mizahi bir avukat fıkrası anlatmak ve daha sonra yeniden konuya dönmek istiyorum.

Yaşlı bir avukatın oğlu hukuk fakültesini bitirmiş, stajını tamamlamış ve avukatlık ruhsatnamesini almış. İlk işi de yaklaşık 20 yıldır devam eden bir dava dosyasını babasından devralmak olmuş. Genç avukat adliyeye gitmiş ve girdiği ilk duruşmada davayı kazanarak babasının yanına koşmuş.

Babacım bak senin 20 yıldır bitiremediğin davayı tek celsede bitirdim. Üstelik davayı da kazandım” demiş.

Babası gülerek oğluna bakmış ve; “evladım sen bu hızla devam edersen aç kalırsın” demiş…

AK Parti 18 yıldır iktidarda mı?

İktidarda…

Peki bu 18 yıllık süreç itibarıyla; siyasi kudret açısından Türkiye Cumhuriyeti’nin bugüne kadar gelmiş geçmiş en güçlü hükûmeti mi?

En güçlü hükûmeti…

Peki niçin bu tapu sorunları 18 yıldır çözülemiyor?

Ne zaman seçim yaklaşacak olsa; AK Partililer koşa koşa Çayırdere, Beyciler ve Danamandıra’ya giderek “tapu sorununuz için şunları yaptık, bunları yaptık, aman bakın çok az kaldı, muhakkak çözülüyor” demeye başlıyor…

Tapular nerede?

18 yıl oldu hadi dağıtın tapuları…

Bir varmış bir yokmuş, evvel zaman içinde kalbur zaman içinde; milletvekili şuraya gitti, ilçe başkanı bunu söyledi…

Tapular nerede tapular?

Silivri köylüsüne masallar…