Sevgili Silivrililer,

Şimdi size Özcan Işıklar’ın hepinize oynadığı akıl oyunlarından birini daha teşhir etmek ve gözler önüne sermek istiyorum.

8 yıl boyunca elle tutulur ve gözle görülür hiçbir iş yapamayan bir belediye başkanı artık daha hala aynı şeyleri tekrar ederek “... yapacağııızzz, edeceğiiiizz, inovasyooonn, aydınlık yarınlara  yelken açacağııızz...” şeklinde bağırıp durmasına rağmen insanları inandıramaz hale gelince ne yapar?

Taktik değiştirir değil mi?

Baktı ki “aydınlık yarınlar” nutuklarını artık insanlar ezberledi, bu sefer de “tarımı kurtaralım aman da tarımı kurtaralım” diyerek tarım ipine sarılmaya başladı.

Işıklar yatıyor kalkıyor “tarım da tarım” diye yırtınıyor...
 

Sevgili Okuyucularım,

Acaba Özcan Işıklar bu tarım konusunda ne kadar samimi?

Dün Posta Gazetesi’nde kucak dolusu para harcayarak tam sayfa tanıtım yaptıran Işıklar; gazetede "Silivri’nin tarımsal SİT alanı yani tarımsal korunma bölgesi ilan edilmesi" gerektiğini savunuyor.

Ancak basının karşısında böyle konuşan Işıklar, kapalı kapılar arkasında Silivri’deki tarım alanlarında 3 ayrı Islah Organize Sanayi Bölgesi kurulması için SİAD’la birlikte ortak proje yürütüyor.

Şimdi biz içeride başka davranan ancak dışarıda başka konuşan Işıklar’ın hangi yüzüne inanacağız, hangi söylediğine güveneceğiz?
 

Sevgili Silivrililer,

Özcan Işıklar, o yağlı ballı makamda bir dönem daha kalabilmek için bizlere akıl oyunu oynamaya çalışıyor.

Basının ve vatandaşın karşısına çıkarak tarımdan bahsediyor; ancak yakın çevresinde birileri hala zengin olmaya devam ediyor.

Özcan Işıklar yine aynı Özcan Işıklar...

Sadece anlattığı masalı değiştirdi.

Bol bol konuşma var, ancak icraat yok...

Eskiden “aydınlık yarınlara yelken açacağııızzz” diye bas bas bağırırdı.

8 yıldır aynı cümleyi söyleye söyleye artık Silivri’deki çocuklar bile dalga geçmeye başlayınca bu sefer “tarım da tarım” diye bağırmaya başladı.
 

Çok Değerli Okuyucularım,

Bakın somut örnek veriyorum ve tekrarlıyorum.

Özcan Işıklar tarımı koruma konusunda ne kadar samimi?

Dün Posta Gazetesi’nde kucak dolusu para harcayarak tam sayfa tanıtım yaptıran Işıklar; gazetede Silivri’nin tarımsal SİT alanı yani tarımsal korunma bölgesi ilan edilmesi gerektiğini savunuyor.

Ancak basının karşısında böyle konuşan Işıklar, kapalı kapılar arkasında Silivri’deki tarım alanlarında 3 ayrı Islah Organize Sanayi Bölgesi kurulması için SİAD’la birlikte ortak proje yürütüyor.

Adam hepimizi saf yerine koymaya çalışıyor...

Hatırlıyor musunuz?

Daha birkaç yıl önce Recep Tayyip Erdoğan da medyanın karşısında İsrail Cumhurbaşkanı’na “one minute” diye bağırmıştı.

Ancak perde arkasında İsrail’in menfaatleri doğrultusunda uygulamalar yaptığı ortaya çıkmıştı.

Işıklar da aynen Recep Tayyip Erdoğan’ı taklit ediyor...