İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (İSMMMO) tarafından Silivri’de Vergi Usul Kanunu (VUK), Gelir Vergisi Kanunu (GVK), Kurumlar Vergisi Kanunu (KVK) ve Katma Değer Vergisi Kanunu (KDVK) konularında eğitim düzenlendi.

İSMMMO Silivri Temsilciliği’nin ev sahipliğindeki eğitim belediye meclis salonunda gerçekleştirildi.

VERGİ YASALARI ANLATILDI

İSMMMO Saymanı Yalçın Sütütemiz’in açılış konuşması ile başlayan eğitim programı kapsamında TESMER Eğitmeni Eyüp Sabri Yücel, Silivrili mali müşavirleri VUK, GVK, KVK ve KDVK uygulamaları hakkında örneklerle bilgilendirerek soruları cevapladı.

İSMMMO Saymanı Yalçın Sütütemiz’in yanısıra İSMMMO Akademi Yönetim Kurulu Üyesi Simge Kandemir Kesen’in de katıldığı eğitim İSMMMO Silivri Temsilcisi Sena Aykanat’ın evsahipliğinde gerçekleşti.

SÜTÜTEMİZ: MALİ MÜŞAVİRLERİN YETKİLERİ MESLEK İÇERİSİNDE KALMALI

Sütütemiz, yaptığı konuşmada 586 nolu Esnaf odalarına yetki verilmesi tebliğinden bahsederek yanlış bir uygulama olduğunu söyledi.

Ekran Resmi 2026 02 04 13.43.39

Ekran Resmi 2026 02 04 13.43.51

Ekran Resmi 2026 02 04 13.43.24

Ekran Resmi 2026 02 04 13.44.17

Öpçin: Genciz enerji yüklüyüz
Öpçin: Genciz enerji yüklüyüz
İçeriği Görüntüle

11-5