silivriozelhaber.com İmtiyaz Sahibi Fatma Sarıbıyık Yıldırım’ın sorularına yanıtlayan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, Silivri siyasetinin dününde yaşananları, gündemdeki konularına dair düşüncelerini ve özel hayatıyla ilgili bilinmeyenleri anlattı.

“İŞİ ÖRTEN DEĞİL, PROBLEMİN ÇÖZÜME KAVUŞMASI İÇİN ÜSTÜNE GİDEN BİRİYİM”

Fatma Sarıbıyık Yıldırım: Başkanım biz sizi tanıyoruz, Silivri’de sizi tanıyor, buranın evladısınız ama ilçemizde yeni yetişen gençler olsun, yeni gelen memurlar olsun, yeni taşınan vatandaşlarımız olsun, onlarında sizi tanıyabilmeleri için ilk önce Mutlu Bozoğlu kimdir diyerek röportajımıza başlamak istiyorum. Kısacası Mutlu Bozoğlu kimdir?

Mutlu Bozoğlu: Hamasi nutuk atmak istemiyorum burada. Mutlu Bozoğlu 1983 yılında sürekli, söylemekten gurur duyduğum, onur duyduğum ve keyif aldığım Silivri’nin en şirin beldelerinden bir tanesi olan Selimpaşa’da doğmuş, orda büyümüş, ilkokul, ortaokul eğitimini orda almış, ardından da Ticaret Lisesi eğitimi için Kumburgaz’da okumuş, onun ardından da Yerel Yönetimler okumaya devam eden, Silivrili hemşerilerinin bir kardeşi. Mutlu Bozoğlu şen şakrak, sürekli, kahkahayla, gülücükle hayatını sürdürmeye çalışan, en stresli anda dahi bunu bir şekilde yenmek adına sürekli bu işi örten değil, stresin üstüne giden, sorunun üstüne giden, problemin çözüm noktasında üstüne giden biri.

“TOPRAK İNSAN DOĞURMAZ, ANALAR İNSAN DOĞURUR”

 Bir kere her şeyi bir kenara koyum biz işe şuradan bakmalıyız. Biz ne kadar Silivriliyiz. Burada doğmak, burada büyümek, burada ölmek bizi Silivrili yapmaz. Çünkü toprak insan doğurmaz, analar insan doğurur. Ülkemin hangi karış toprağında doğarsak doğalım bizim nereli olduğumuz, nereli histiğimiz önemli bu bir. İkincisi nerede doğarsak doğalım bulunduğumuz yere, htiğimiz yere ne kadar hizmet ettiğimiz, ne kadar hizmet etmek aşkı olduğu önemli. Eğer ki biz bu aşkla yaşıyorsak, nereye hizmet etmek istiyorsak biz oralıyız demektir. Ben Silivri’ye hizmet etmek istiyorum ve ben Silivriliyim. Bunu bence her siyasetçi, her Silivri’ye hizmet etmek isteyen kişi muhtemel ihtimal böyle düşünüyordur diye tahmin ediyorum. Bu düşünce ne kadar fazla heyecan duyuruyorsa insan o kadar fazla hizmet ediyor zaten. Yani ne kadar Silivrilisiysen, kendini ne kadar Silivrili hissediyorsan işte o kadar daha fazla hizmet ediyorsun. Hizmet etmek için de mücadele ediyorsun.

Röportajın tamamı için lütfen tıklayın

Editör: TE Bilişim