Cumhuriyet Halk Partisi Silivri belediye başkan aday adayı Bora Balcıoğlu, adaylaşma sürecinde mahalle ziyaretlerine devam ediyor.

Silivri Avcılık ve Atıcılık İhtisas Spor Kulübü (SAVAİSK) Başkanı Sezai Yeşilkurt, CHP belediye meclis üyesi aday adayları Şenol Fidan, Şahin Dirik ve Sezai Yavuz ve kalabalık bir partili grubu ile birlikte Değirmenköy’e gelen Balcıoğlu alkışlar ve pankartlar eşliğinde bölgeye giriş yaptı.

MÜMİN TUĞLU KARŞILADI

Balcıoğlu ve beraberindekileri, bir dönem Değirmenköy belediye başkanlığı ve CHP Silivri ilçe başkanlığı görevlerinde de bulunan Mümin Tuğlu’nun yanı sıra İsmetpaşa Mahalle Muhtarı Özay Demir ve eski İstanbul İl Genel Meclis Üyesi Gürcan Albayrak ile kalabaık bir vatandaş topluluğu karşıladı.

“CESARET VE SAMİMİYETLE BU İŞİ BAŞARACAĞIZ”

Vatandaşlara hitaben bir konuşma yapan Balcıoğlu, bölgeyi çok iyi bildiğini ve yakından tanıdığını belirterek; “hepimizin ortak bir amacı var o da daha güzel bir Silivri’de yaşamak. Cesaret olmadan bu iş yürümez. Cesaretimi sizden, halktan alıyorum. Cesaretin yanı sıra samimiyete de çok önem veriyorum. Özellikle yerel yöneticiler samimi olmalıdır. Silivri devasa coğrafyası ve uzun kıyı şeridi ile önümüze benzersiz hizmet fırsatları sunan bir ilçe. Bu fırsatları değerlendirmeyi de elbette iyi bileceğiz. Halk bize fırsat verirse ki vereceğine gönülden inanıyorum; elimize geçen fırsatı ancak çok çalışarak hizmete çevirebiliriz. Halkın verdiği fırsatı sıkı çalışarak onlara hizmet götürmek için kullanacağız. Hedefimiz çoğunluğu değil herkesi mutlu etmek. Hedefini büyük tutanın başarısı da büyük olur. Biz herkesin mutluluğu için yola çıktık, insan odaklı bir belediyecilik anlayışını benimsedik. Projelerimizin henüz açıklama aşamasına gelmediğimizi biliyorsunuz. Ancak herkes merak içerisinde, bunu görüyorum. İpucu vermek gerekirse diyebilirim ki projelerimiz başlıca eğitim, sağlık ve istihdam üzerine yoğunlaşacak. Alanında uzman isimlerden oluşan kadromuz hazır. Bu kadro genç bir kadro, biz gençlerin önünü açacağız, hatta şimdiden açıyoruz” şeklinde konuştu.

PANKARTLAR DİKKAT ÇEKTİ

Balcıoğlu’nun konuşması sık sık alkış ve tezahüratlarla kesilirken, bölge sakimleri tarafından asılan ve üzerlerinde “çıktığın yolsa asla yalnız yürümeyeceksin” ve “birlikte başaracağız, seninleyiz” yazılı pankartlar dikkat çekti.

Editör: TE Bilişim