AK Parti Silivri İlçe Gençlik Kolları eski Başkanı Orhan Koç, kendisine ait sosyal medya sayfasından bir hikâye paylaşımında bulundu.

Mevcut ilçe Başkanı Mutlu Bozoğlu’na karşı parti içi muhalefeti ve zaman zaman da sert çıkışlarıyla dikkat çeken Koç’un paylaştığı hikâye şu şekilde:

"Hiyake odur ki;

Vakti zamanında adamın birinin bir devesi varmış. Sahibinin her isteğine boyun eğen onun git dediği yere giden,sırtına vurduğu her yükü taşıyan bir deve işte. Günün birinde adam yine devesinin sırtına binmiş, “Yürü ey deve “diye seslenmiş. Rivayet odur ki deve Allah’ın izniyle dile gelmiş:

“Bunca yıldır seni sırtımda taşıyorum, bir kez bile sözünden çıkmadım. Ne dediysen yaptım. Beni incittiğin, hırpaladığın zamanlar da oldu. Bunlar için benden bir helallik almadan Allah’ın huzuruna gitmeye korkmuyor musun?“diye sormuş sahibine…

Adamın beti benzi atmış.

Devenin sırtından inmiş, karşısına geçmiş ve “Eğer sana bir haksızlığım olduysa, seni incittiysem bana hakkını helal et” diye yalvarmaya başlamış. Edersin, etmem pazarlığı epey sürdükten sonra deve ikna olmuş ve sahibine Sana her hakkımı helal ederim ama bir hakkımı helal etmem” demiş.
Adam şaşırmış, “Helal etmeyeceğin kusurum nedir ki?” diye sorunca deve canını en çok yakan olayı anlatmaya başlamış. “Zaman zaman benim yularımı eşeğe bağladın, eşeği bana rehber ettin ya hani. İşte o hakkımı helal etmem” demiş...

Editör: TE Bilişim