Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, başkent Ankara’ya giderek bakan, bakan yardımcısı ve genel müdür düzeyinde ziyaretlerde bulundu.

Yılmaz ilk olarak eski başbakan ve ilk kabine revizyonunda Cumhurbaşkanı Yardımcısı olması beklenen Binali Yıldırım ile bir araya geldi. Yılmaz, Yıldırım’a Silivri için planladıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Yılmaz daha sonra İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevre Bakanı Murat Kurum, Adalet Bakan Yardımcısı Şaban Yılmaz, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürü Yalçın Eyigün, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürü Tufan Büyükuzun, İller Bankası Genel Müdür Yardımcısı Emrah Baydemir ve Uluslararası İlişkiler Daire Başkanı Şevket Altuğ Taşdemir ile ayrı ayrı görüştü.

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz ile başkentteki siyasetçi ve bürokratlar arasında Silivri ile ilgili olarak başta marina ve kapalı havuz projeleri olmak üzere çok sayıda konuda destek sağlayabilmek için görüşmeler yapıldı.

,

Editör: TE Bilişim