10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla ilk etkinlik Silivri Belediyesi Önder Yılmaz Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirildi. Abdullah Bilgingüllüoğlu Özel Eğitim Meslek Okulu tarafından düzenlendi.

Okul Müdürü Bünyamin Kurt’un evsahipliğinde Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Emre Sarısaltıkoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Can Dağaşan ile çok sayıda eğitimcinin de katıldığı program kapsamında konuşmalar yapıldı ve çeşitli gösteriler sahnelendi.

Önder Yılmaz Tiyatro Salonu’nun bulunduğu Küçük Hasfırın Sokak boyunca sağlı ve sollu olarak sokağı kapatan Silivri Hasan Sabriye Gümüş Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından gitar ve keman çalınarak şarkılar söylendi.

Daha sonra Abdullah Bilgingüllüoğlu Özel Eğitim Meslek Okulu öğrencilerinin el işleriyla hazırlamış oldukları serginin açılışı yapıldı.

10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında ikinci etkinlik de Lions Leo Dernekleri Esen İbak Eğitim İş Uygulama Merkezi’nde düzenlendi.

Silivri Kaymakamı Ali Partal’ın da katıldığı etkinlik kapsamında öğrenciler tarafından hazırlanan çeşitli gösteriler yapıldı.

Okul Müdürü Nazım Öztürk’ün evsahipliğinde düzenlenen “5. Geleneksel Renkli Bahçe Şenliği”nde renkli balonlar gökyüzüne uçuruldu ve Silivri Kaymakamı Ali Partal’ın da katıldığı halat çekme yarışması düzenlendi.

Editör: TE Bilişim