Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Silivri İlçe Başkanı Doruk Bulut, sabah erken saatlerde İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı elipler tarafından gözaltına alındı.
Bulut'un sağlık muayenesinden sonra Vatan Caddesi'nde bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğü yerleşkesine götürüldüğü öğrenildi.
Doruk Bulut, CHP Sİlivri ilçe başkanlığı görevinden önce Halk TV'nin sahibi Cafer Mahiroğlu ile birlikte çalışmış ve bir dönem Halk TV'nin de koordinatörlüğünü yapmıştı.
SİLİVRİ CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI BASIN BİLGİ NOTU:
Silivri Cumhuriyet Başsavcılığınca Silivri Belediyesine yönelik olarak suç işlemek amacıyla örgüt kurma ve yönetme, örgüte üye olma, rüşvet alma-verme, irtikâp, ihaleye fesat karıştırma, nüfus ticareti ve suçtan elde edilen malvarlığı değerlerini aklama suçlarından dolayı yürütülen soruşturma kapsamında;
21.07.2026 tarihinde Silivri CHP İlçe Başkanı Doruk Bulut, ikametinde gerçekleştirilen arama el koyma işlemine müteakip gözaltına alınmıştır. Şüphelinin 22.07.2026 tarihinde Silivri Adliyesi'nde mevcutlu olarak hazır edilmesi planlanmaktadır. Soruşturma işlemleri titizlikle sürdürülmektedir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.





