Silivri belediye başkanlığı görevi için üçüncü dönem de aday olmak isteyen ancak CHP Genel Merkezi ile arasında soğuk rüzgârlar esen Özcan Işıklar, Kemal Kılıçdaroğlu’nun dikkatini çekebilmek için her yolu deniyor.

CHP Genel Merkezi’nin ve ulusal medyanın ilgisini üzerine çekebilmek amacıyla Silivri Belediyesi’nin bütçesiyle Tarımsal Üretim ve Araştırma Merkezi (TÜRAM) adında bir birim kuran Işıklar, bu birimi kullanarak kendisini parlatmaya çalışıyor.

Yine geçtiğimiz aylarda belediye imkânlarıyla özel bir okul projesi geliştiren Işıklar, Özel Silivri TÜRAM Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi adı verilen bu özel okulda okuyan öğrencileri her fırsatta kişisel reklamlarında kullanmaya başladı.

Yine belediye bütçesinden ödeme yaparak anlaşmış olduğu bir medya şirketi aracılığıyla ulusal gazete ve TV kanallarına TÜRAM ile ilgili röportajlar veren Işıklar, dün akşam da okul Müdürü Mualla Varlıoğlu ile birlikte Özel Silivri TÜRAM Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerini Ankara’ya götürdü. Lise öğrencileriyle birlikte Anıtkabir’i ziyaret eden Işıklar, burada fotoğraf ve videolar çektirerek yerel ve ulusal basına servis etme hazırlığına girişti.

Işıklar’ın, Anıtkabir ziyareti sırasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Özel Kalem Müdürü Şükran Kütükçü ile lise öğrencilerini aynı fotoğraf karesine dahil etme çabaları da gözlerden kaçmadı.

Editör: TE Bilişim