Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Başkan Adayı Mümün Koçoğlu, hafta sonu tamamlanacak olan parti içi delege seçimleri için CHP üyelerinden destek istedi.

Koçoğlu'nun açıklaması şu şekilde:

Çok değerli üyelerimiz, parçası olmaktan her zaman gurur duyduğum büyük CHP ailem;

Bildiğiniz üzere bu hafta sonu partimizin mahalle delege seçimleri tamamlanacak. Çıkacak sonuçların partimize, örgütümüze en hayırlı olacak sonuçlar olmasını temenni ediyorum. 

Parti içi rakiplerimiz de dahil partimizin her bir neferini altın değerinde görüyorum. Hepsi bu büyük ailenin bir parçası ve öyle olmaya da devam edecekler. Elbette biz ortaya bir iddia koyduk. Partimiz için en iyisini yapabileceğimiz, partimizi iyi yerlere getirip 2024 yılında tekrardan iktidarla taçlandırabileceğimiz iddiasındayız.

Parti içi küslükleri bitirmek, partimizi birleştirmek barıştırmak için, yeni ve modern bir ilçe binası için, Silivri’de bir daha seçim kaybetmeyecek güçte bir yönetim için, parti içi ön seçimi her daim savunmak için, kadın ve gençlere fırsat sunmak, kotaları en doğru şekilde uygulamak için, ilçemizin tüm sakinlerini mutlu edecek sosyal sorumluluk projelerini hayata geçirmek için siz değerli üyelerimizden izin istiyoruz.

23 Kasım Cumartesi saat 11.00-15.00 arası Mimar Sinan ve Cumhuriyet,

24 Kasım Pazar saat 11.00-15.00 arası Alibey, Yeni Mahalle, Piri Mehmet Paşa ve Selimpaşa mahallelerimizde SARI listeye oy kullanarak amaçlarımızı gerçekleştirmek, partimizi daha güzel günlere taşımak için bize fırsat verebilirsiniz. CHP’ye Silivri’de “altın çağını” yaşatma iddiasında olduğumuz için SARI rengi tercih ettik...

En içten sevgi ve saygılarımla...

Mümün KOÇOĞLU

CHP Silivri İlçe Başkan Adayı

Editör: TE Bilişim