İYİ Parti Silivri İlçe Teşkilkatı kurucularından olan ancak daha sonra partidern istifa eden Alpay Denizli kalabalık bir grupla birlikte MHP'ye kaydoldu.

İstanbul Milletvekili Hayati Arkaz'ın da hazır bulunduğu karşılma sırasında bir konuşma yapan MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın, ülkücülerin gerçek yuvasının MHP olduğunu belirterek Denizli ve beraberindekilere "hoş geldiniz" dedi. 

İstanbul Milletvekili Hayati Arkaz da yaptığı konuşmada şunları söyledi:

"İlçe Başkanımız, meclis üyelerimiz ve partililerimize çok teşekkür ediyoruz. Silivri halkı seçimlerde onurlu bir duruş sergiledi. Genel Başkanımızın da dediği gibi, gönlü bizde olan, vatan ve milletinin birliğinin önemseyen herkesi partimize davet ediyoruz. Başta Alpay Denizli olmak üzere katılan tüm arkadaşlarımıza hoş geldiniz diyor ve çok teşekkür ediyorum. Silivri'de çok önemli değişimlerin olacağını söylemiştik. Milliyetçi Hareket Partisi'nin derdi Türkiye'nin derdidir. Allah milletimizi ve devletimizi terör belasından korusun.

Yeni katılan üyelerin rozetleri MHP İstanbul Milletvekili Hayati Arkaz, İlçe Başkanı Zafer Yalçın ile belediye meclis üyeleri Şenol TürkyılmazSultan Aşkın ve eski ilçe başkanlarından Refik Menderes Tanık tarafından takıldı. Kadın Kolları Başkanı Sema Arcan da katılım töreninde hazır bulundu.

Alpay Denizli ile birlikte MHP'ye geçen isimler şu şekilde:

Sercan Ertürk, Hasan Yılmaz, Birol Demirtaş, Arcan Eriş, Dilek Konur, Cenk Kaynar, Cengiz Kaynar, Erhan Gürkan, Eren Çiftçi, Mevlüt Çetin, Kemal Erboğa.

Serdar Baran ise daha önce İYİ Parti'den istifa ederek MHP'ye katılmıştı.

Editör: TE Bilişim