CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen, İlçe yöneticileri, Silivri Belediyesi CHP Grup Başkanvekili Süheyl Kırkıcı, İBB Meclis üyesi Melih Yıldız, kadın ve gençlik kollları ile birlikte “GelirSEN, DüşünürSEN, SöylerSEN mahallemizin sorunlarını birlikte çözeriz. Her şey çok güzel olur” sloganı ile başlattığı halk toplantılarının ikincisini Kadıköy Mahallesi'nde gerçekleştirdi.

CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen ve beraberindekiler, önce kadınlarla bir araya geldikten sonra kahve toplantısında mahalle halkıyla buluştu.

Esen, konuşmasında Silivri İlçe Başkanlığı olarak pandemi döneminde yapılan dezenfekte çalışmalarına, İBB’nin yürütmüş olduğu yardım kampanyasına, halk süt projesine ve fide desteğine yer verdi. Halk Süt projesine detaylı yer veren Başkan Esen, proje kapsamında aylık 750 ton Silivri ve Çatalca’dan süt tedariki yapıldığını ve bu tedarikten toplam aylık 3,5 milyon gelir sağlandığını ifade etti. Esen, proje kapsamında Silivri'den 4 mahallenin yararlandığını da söyledi.

Silivri Belediyesi CHP Grup Başkanvekili Süheyl Kırkıcı da söz alarak; İstanbul Milletvekili Zeynel Emre'nin, İSKİ su tarifesinde indirimle ilgili yasa teklifi ve ayrıca İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi'nin 2B olarak adlandırılan arzazilerle ilgili çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Editör: TE Bilişim