CHP Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil ve eski Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın ayrıştırmacı politikalarına karşı partililerin tepkileri artarak devam ediyor.

Eski ilçe başkanlarından ve eski Değirmenköy Belediye Başkanı Mümin Tuğlu’dan sonra partide bir dönem ilçe başkan yardımcılığı görevinde bulunan harita mühendisi Tamer Bıyıklı da sosyal medya hesabından sert bir kınama paylaşımı yaptı.

"İMAMOĞLU'NU ÖRNEK ALIN"

Aynı zamanda Silivri Okçuluk Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı olan Bıyıklı, kişisel siyasi menfaatlerine göre partilileri ayrıştıran Göçengil ve yönetimini hedef alarak şu paylaşımı yaptı:

"İftar Sofralarında Bile İnsanları Ötekileştiren Selam vermeden Geçenler, CHP İlçe Başkanlığı Görevini İcra Etmemelidir. Hiçbirşey Bilmiyorsanız Sayın Ekrem İMAMOĞLU'nu örnek alın ve kim olursa olsun insanları kucaklayın bunu yapamıyorsanız eğer Lütfen bir defa da olsa sözünüz de durun ve (seçimden önce bu vebal benim dediğiniz) kaybettiğiniz seçimin vebalini ödeyip istifa edin. Gerçek CHP'li iseniz bunu yaparsınız."

Editör: TE Bilişim