Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluş yıldönümünü yayınladığı mesaj ile kutladı. 174. yılına özel yayınlanan mesajda Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “Önemli birçok görevi yerine getiren teşkilatımıza müteşekkiriz” dedi.


Başkan Yılmaz’ın mesajı şu şekilde: 


 “Huzurun, güvenliğin ve kamu düzenin teminatı olan Türk polisi, ortaya koyduğu hizmetleriyle ve gösterdiği mücadele azmiyle milletimizin haklı gururu olmuştur.
Sahip oldukları vatan sevgisiyle gece demeden, gündüz demeden faaliyetlerini yürüten polislerimizin bizim açımızdan kıymet ve önemi çok fazladır.
Özellikle terör ve bölücülük başta olmak üzere, suç ve suçlulara karşı gösterilen eşsiz mücadelede Türk polisinin çok büyük rolü ve payı bulunduğu tartışma götürmez bir gerçektir. Polisimiz çaresizlere uzanan el, masumları kollayan güvence ve zalimleri sindiren kamu gücü olarak milletimizin haklı sevgi ve itimadını kazanmıştır. Türk milletinin birliğini ve bütünlüğü korumak amacıyla gösterilen taktire şayan gayretin özünde ve merkezinde şüphesiz Türk polisi vardır. Bu itibarla emniyet teşkilatımızın tüm mensupları millet olarak iftihar kaynaklarımız arasındadır. Halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, huzur ve asayişi temin etmek, suç işlenmesini önlemek, suçluları adalete teslim etmek gibi önemli görevleri başarıyla yerine getiren Polis Teşkilatımıza müteşekkiriz. Emniyet teşkilatımızın ve polisimizin, bundan sonra da şerefli mazisinden ve milletinden aldığı güçle, topluma güven veren hizmetlerini yüksek bir şuurla ve halkla bütünleşerek en iyi şekilde devam ettireceğine inancımız tamdır.
Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 174. yıl dönümünü kutluyor, şehitlik mertebesine ulaşan polislerimizi rahmet ve şükranla anıyorum. Büyük fedakarlık, sabır ve cesaretle hizmetlerini sürdüren Türk Polis Teşkilatı’nın bütün mensuplarına başarılar diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

Editör: TE Bilişim