Silivri Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın yeni binasının açılışına Silivri Kaymakamı Ali Partal, Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Rumeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Dodurka, MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın, CHP İlçe Başkanı Berker Esen, DP İlçe Başkanı Halide Avlu, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Ragıp Tunç, Ziraat Odası Başkanı Sabri Özer, Küçük Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Ercan Çalışkan ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda Silivri Şoförler ve Otomobilciler Odası Mustafa Akıncı, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz ve İlçe Kaymakamı Ali Partal birer konulma yaptı.

Oda başkan Akıncı, verdiği destekten dolayı Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’a teşekkür etti.

Belediye başkanı Volkan Yılmaz da yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı:

“Silivri Şoförler ve Otomobilciler Odası binasının tüm otomobilci esnafına hayırlı uğurlu olmasını dilerken daha önce esnaf odası başkanlığı yapmış, yönetim kurulunda bulunmuş ve aramızdan ayrılmış bütün büyüklerimizi de rahmet ve şükranla yad etmek istiyorum. Başkanımız birçok kuruma teşekkür etti. Esasen işin özü de bu aslında. Silivri'nin derdi kederi olduğunda bu şehrin güzel insanları bir araya gelip, el ele verip birçok güzel işe el atabiliyor. Bugün bu mekân da onlardan birisi. Bu şehirde yaşayan herkese sevgiyle, hürmetle bir kez daha kucaklıyorum.”

Editör: TE Bilişim