Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, merkez mahallelerde hayvancılık yapan üreticileri Silivri Belediyesi Meclis Salonunda ağırladı. Başkan Yılmaz’ın daveti üzerine gerçekleştirilen toplantıda üreticilerin sorunları konuşuldu, yapılması planlanan projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.  
Hayvan satış yeri, mezbahane, kurban satış ve kesim yeri gibi projelerinden bahseden Başkan Yılmaz, altyapı çalışmalarının devam ettiğini belirterek Organize Hayvancılık Bölgesi inşa etmek istediklerini söyledi. 

“HAYVANCILIĞIN GELİŞMESİ İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ”
Hayvancılık yapan işletme sahiplerini bilgilendiren Başkan Yılmaz, “Silivri Belediyesi olarak sizlerin ve sizlerden sonraki neslin bu işi daha iyi şartlarda yapmalarına imkân sağlamak istiyoruz. Bu nedenle sizlerle bir araya gelmek istedik. Sizlerin görüş ve önerilerini dinlemek amacıyla bu toplantıyı gerçekleştirdik. Yetersiz alanlarda bu işi yapıyorsunuz. Biz istiyoruz ki belediyemize ait bir yer oluşturalım. Tek tip ahırların yer alacağı ve birçok imkânın sunulacağı Organize Hayvancılık Bölgesi inşa etmek istiyoruz. Silivri Belediyesi olarak ilçemizde tarımsal üretimin ve hayvancılığın gelişmesi için elimizden geleni yapmaya ve desteklemeye devam edeceğiz. Sizlerin de katkıları ile hep birlikte el ele vererek bu sorunlara kalıcı çözüm üretecek; daha modern, daha sağlıklı ve daha kullanışlı tesisler inşa edeceğiz.” dedi.


Hayvancılık yapan işletme sahipleri, ilk defa böyle bir toplantıya davet edildiklerini söyleyerek, projeleri ve göstermiş olduğu ilgisinden dolayı Başkan Yılmaz’a teşekkür etti.  
Toplantı, Organize Hayvancılık Bölgesi, hayvan satış yeri, mezbahane, kurban satış ve kesim yeri gibi konuların istişare edilmesinin ardından sonra erdi. 
Başkan Yılmaz, toplantıların devam edeceğini belirtti.

Editör: TE Bilişim