AK Partili, Müteahhit, İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi, İmar Komisyonu Başkanı, İnşaat Mühendisi Celalettin Yazıcı, Kavaklı’daki üniversite ve spor alanının Murat Sancak’a ait şirkete tahsis edilmesiyle ilgili düşüncelerini açıkladı.

Geçtiğimiz Pazartesi günü gerçekleşen belediye meclis toplantısında söz alan Yazıcı, konuyla ilgili olarak özetle şunları söyledi:

- Kavaklı’da yapılacak olan fabrika ilçemize marka değeri katacak…

- Bu fabrikada bilimsel araştırmalar yapılacak…

- Fabrikayla birlikte Silivri’ye daha çok üniversiteler gelecek…

- Silivri'nin toplam ilçe yüzölçümünün ancak %15-20'si iskan ediliyor. Daha çok üniversite, spor alanı yaparsınız ama böyle bir yatırım her zaman gelmez…

- 600 Milyon Dolar civarında bir katkı var. Muhtemelen bunun bir kısmı da Silivri'de karşılanacak.

- Silivrimiz'e çok büyük katma değer getirecek bir fabrika bu…

- Bu yatırıma sahip çıkmak lazım…

AK Partili, Müteahhit, İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi, İmar Komisyonu Başkanı, İnşaat Mühendisi Celalettin Yazıcı; Kavaklı’daki üniversite ve spor alanına fabrika inşa edilmesinin Silivri açısından son derece yaralı olduğunu belirtiyor.

Şimdi Celalettin Yazıcı’nın müteahhitlik faaliyetlerini sürdürdüğü Yazıcı Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti’nin faaliyet alanlarına bir bakalım.

Şirketin internet sitesinde; “Sanayi ve Ticari Yapılar” başlığı altında çok sayıda fabrika inşaatı da yapılmış.

Ve bunlar genellikle Silivri sınırları içerisinde faaliyet gösteren fabrikalar…

Yani…

Kavaklı’daki üniversite ve spor alanına fabrika kurulmasını hararetle savunan Celalettin Yazıcı; fabrika binaları inşa eden bir müteahhitlik şirketinin sahipleri arasında…

Takdirlerinize sunuyorum…