Silivri Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğünce köy ve mahallerden bilgileri toplanan ihtiyaç sahibi ailelerin çocukları sünnet ettirilmişti. Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın ev sahipliğinde 151 çocuk için Sünnet Şöleni düzenlendi. Erkekliğe ilk adım atan çocuklara ve ailelerine düzenlenen organizasyonda pilav, ayran ve tatlı ikramı yapıldı. Sünnet Şöleni’ne Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın, Silivri Devlet Hastanesi Başhekimi Dr.Fatih Mehmet Velibeyoğlu, Özel Medical Park Hastanesi Başhekimi Dr. Halil Narlı, Özel Kolan Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr.Mehmet Akbay, Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr.Oğuz Özyaral, Silivri Muhtarlar Derneği Başkanı Muharrem Eren, AK Parti İlçe Başkan Yardımcıları, Silivri Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Recep Akıncı, İBB ve Belediye Meclis Üyeleri, muhtarlar, sünnet çocukları ve aileleri katıldı.

BAŞKAN YILMAZ: “ÇOCUKLARINIZLA BİZ İLGİLENECEĞİZ”
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, katkı sunan kurum temsilcilerine teşekkür ettiği konuşmasında şunları söyledi: “Silivri Belediye Başkanlığı olarak sizlerin çocuklarınıza dokunabildiğimiz için kendimizi şanslı ve mutlu hissediyoruz. Sizin çocuklarınız bizim de çocuklarımız. Ben yola çıkarken söylediğim gibi bu yolu 5 yıl boyunca hanımefendiler ile yürüyeceğim. Çünkü hanımefendilere dokunduğunuzda hayatın ta kendisine dokunuyorsunuz; kundaktaki çocuğa, okul çağındaki çocuğa, işte erkekliğe ilk adım atan sünnet çocuklarına dokunuyorsunuz. İş arayan gence, evde yatan bir hastaya, engelli çocuklara dokunuyorsunuz. Hayatın bütün yükü hanımefendilerin omuzunda. O yüke her zaman ortak olacak bir kardeşiniz olarak, hep ama hep sizinle olacağım. Bugün de erkekliğe ilk adım atan 151 tane çocuğumuzla bir aradayız. İnşallah onların eğitiminde, kültürle, sanatla, sporla buluşmasında hep yanlarında olacağım. ‘Çocuklarımızın eğitimi ne olur, hayata donanımlı bir şekilde başlayabilir mi’ diye karamsar olmayın. Silivri Belediyesi olarak 5 yıl boyunca sizin çocuklarınızın eğitimiyle, sporuyla, sanatıyla ve kültürüyle biz ilgileneceğiz hiç meraklanmayın. Sünnet şölenimizin hayırlara vesile olmasını, çocuklarımızın sağlık ve sıhhatle büyümesini temenni ediyorum. Katkı sunanlara sonsuz teşekkür ediyorum.” 

PLAKET TAKDİM EDİLDİ
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, çocukların sünnet olmasına ve şölene katkıları adına Silivri Devlet Hastanesi Başhekimi Dr.Fatih Mehmet Velibeyoğlu, Başhekim Yardımcısı Dr. Soner Oflazoğlu, Özel Medical Park Hastanesi Başhekimi Dr. Halil Narlı ve Özel Kolan Hastanesi Başhekimi adına Başhekim Yardımcısı Dr. Mehmet Akbay’a teşekkür plaketi takdim etti. 

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER
Düzenlenen sünnet şöleninde gruplar halinde sahneye davet edilen sünnet çocuklarına takı merasimi yapıldı. Merasimde Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın, İBB ve Belediye Meclis Üyeleri başta olmak üzere protokol üyelerince gram altın hediye edildi. Sünnet çocukları ve aileleri, fasıl eşliğinde gerçekleşen takı töreninin ardından hareketli oyun havaları ile gönüllerince eğlendi.

Editör: TE Bilişim