Cumhuriyet Halk Partisi Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında 7 Mart Cuma akşamından ziyaretlere başladı. Dört ayrı mekâna ziyarette bulunan Başkan Işıklar, beraberinde CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu, CHP Silivri Belediye Meclis Üyesi Adayları, eşi Esma Işıklar ve İlçe Başkanı Tuğlu’nun eşi Şirin Tuğlu ile birlikte kadınların gününü kutlayarak hediyeler takdim etti. Silivri Belediyesi Mostar Park Sosyal Tesisleri, Sunflower Jasmine Restorant, Yelken Restorant ve Park Otel’de düzenlenen kadınlar günü etkinliklerine katılan Işıklar, ziyaret ettiği mekânlarda büyük bir coşkuyla karşılandı.

 

IŞIKLAR: “HERŞEYİN EN GÜZELİNE LAYIKSINIZ”

Katıldığı Kadınlar Günü organizasyonlarında, konuşma yaparak tüm kadınların gününü kutlayan Işıklar; “Kadın, ötekileştirilmeden asli bir unsur olarak cumhuriyet yönetiminin her kademesinde, toplumun her alanında yer almalıdır. Kadını ötekileştiren, kadını evine kapatan, kadını yönetimden uzak tutmaya çalışan anlayışa inat, cumhuriyetin bütün değerlerini koruyarak, hep birlikte aydınlıklara yürümeye devam edeceğiz.  Gelecek neslin devamını sağlayan, çağdaş ve modern toplumumuzun koruyucusu olan sizler, her şeyin en iyisini hak ediyorsunuz. Gününüz kutlu olsun” dedi.

 

HEDİYELER TAKDİM EDİLDİ

Gittiği mekânlarda coşkuyla karşılanan Işıklar, ‘Silivri’nin aydınlık ve güler yüzü’ ‘Silivri’yi Silivri yapan başkan’ olarak anons edildi. Kadınlar tarafından alkışlarla karşılanan Işıklar, tüm kadınlara çiçek ve mutfak havlusu hediye etti.

 

 

Editör: TE Bilişim