Silivri Lions Kulübü' nün Eylül ayı olağan toplantısı 2019-2020 dönemi başkanı Kemal Mustafa Serbes öncülüğünde gerçekleşti. 
 

Toplantıda Silivri Lions Kulübü'nün "Çocuk Bedenime Dokunma" projesinin tanıtımı gerçekleştirildi ve 10 yaşındaki kemik kanseri Cemre için ikinci el satışların yapıldığı stantta  kulüple tek yürek olan, Silivri Üreten Kadın Kooperatifi başkan ve üyelerine teşekkür plaketi verildi. 
Silivri Üreten Kadın Kooperatifi adına plaketi kooperatifin kurucu başkanı olan Fikret Gökçen'e Lions 118 E Yönetim Çevresi Geçmiş Dönem Genel Yönetmeni PDG Ln. Mehmet Gazaz tarafından verildi.

Silivri Lions Kulübü Dönem Başkanı Kemal Mustafa Serbes; "amacımız projelerimizi gerçekleştirirken gerek sivil toplum kuruluşları gerekse halkla bütünleşerek, ben zihniyetiyle değil; biz olmayı başararak gerçekleştirmek. İşte tam bu noktada bizlerden desteğini esirgemeyen, satışlarımızı arttırmak adına kendi standlarından bizlere destek olarak, hatta bazen bizler yerine satış yapıp Cemremiz'in 6 aylık ilaç parasını temin etmemize destek olan Silivri Üreten Kadın Kooperatifi üyelerine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.


Plaketi aldıktan sonra Silivri Üreten Kadın Kooperatifi adına konuşma yapan Kurucu Başkan Fikret Gökçen; "Çocuk Bedenime Dokunma " ve "Cemre'ye ilaç ol" gibi iki büyük projede yanınızda yer almak bizlere gurur verdi. Bundan sonra da bu projelerde yanınızda olacağız. Desteğimiz her zaman sizlerle" diyerek Silivri Lions Kulübü projelerine destek sözü verdi. Silivri Lions Kulübü Ekim ayında gerçekleştirmeyi planladıkları büyük organizasyona Silivri Üreten Kadın kooperatifini de davet etti.

Editör: TE Bilişim