Cumhuriyet Halk Partisi Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar, İlçe Başkanı Mümin Tuğlu ve meclis üyesi adaylarıyla birlikte katıldığı Muş İli ve İlçeleri Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği açılışında gerçekleştirdiği konuşmasında, “Halayda, müzikte aynı heyecanı duyuyorsak, bizim bu toprakların kiracısı değil sahibi olduğumuz anlamına gelir” dedi.

 

IŞIKLAR: BARIŞ VE HUZUR ANCAK VARLIK İÇİNDE YAŞANIR”

CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar buradaki konuşmasında şunları kaydetti: “Bugün burada demokrasi şöleni zenginliğini yaşıyoruz. Ortak değerlerimizi ayırmadan iddia koymaktır siyaset. Biz yaptığımız her hizmetin merkezine insanı ve farklılıklarımızın zenginliğini koyuyoruz. Barış ve huzur içinde yaşamak en büyük hedefimiz ve amacımız. Ancak huzur ve barış varlık içinde sağlanır. Yoklukta bunlar olmaz. Topraklarımızdaki zenginliğin eşit olarak paylaşılması demokrasiyi getirir ve yaşatır.

 

“EN GÜZEL CEVAP ÇEKTİĞİMİZ HALAYDIR”

Bizi ayrıştırmak, bölmek, birbirimize düşürmek isteyenlere en güzel cevap birlikte çekmiş olduğumuz halaydır. Bu da gösteriyor ki biz bu toprakların kiracısı değil sahibiyiz. Değerlerimize sahip çıkmazsak gelişemeyiz. Yarınlara güvenle bakamayız.   

 

 

Editör: TE Bilişim