22. ve 23. Dönem Malatya Milletvekili olarak TBMM'de görev yapan 24. dönem İstanbul Milletvekilliği görevini sürdürürken yaşamını yitiren CHP Milletvekili Ferit Mevlüt Aslanoğlu unutulmadı.



"Ülkesi için yaptıklarını unutulmayacaktır"

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, geçtiğimiz yıl geçirdiği kalp krizi sonrası yaşamını yitiren CHP İstanbul Milletvekili Ferit Mevlüt Aslanoğlu'nun ölümünün birinci yıl dönümünde bir mesaj yayınladı. Aslanoğlu'nun ülkesi ve milleti için çok önemli hizmetlere imza attığını belirten Başkan Akgün; "Ağabeyim, siyasi yol arkadaşım Ferit Mevlüt Aslanoğlu, çalışkanlığı, dürüstlüğü ve mütevazi kişiliğiyle örnek bir siyasetçiydi. Milletinin derdiyle dertlenen, milletinin sorunları için dur durak bilmeden çalışan tam bir halk adamıydı.

Bölgemizde karşılaştığımız sorunlar konusunda da, biz yerel yöneticilerin TBMM çatısı altında sesi olan Aslanoğlu'nun yokluğunu her geçen gün çok daha fazla hissediyoruz. Ülkesine ve milletine verdiği hizmetler asla unutulmayacaktır. Aramızdan ayrılışının birinci yılında kendisini saygı ve özlemle anıyor, yüce Allah'tan rahmet diliyorum."

haberdar.com.tr

Editör: TE Bilişim