Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Ramazan Bayramı süresince ilçe genelinde birçok ziyaret gerçekleştirerek halkla kucaklaştı. CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, CHP Silivri Belediye Meclis Üyelerinin de eşlik ettiği ziyaretler kapsamında tüm mahallelerde hemşehrileriyle bayramlaşan Başkan Işıklar, bayramın son gününde de ilçe merkezinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Silivrispor Kulübü, Silivri Beşiktaşlılar Derneği ve Silivri Balıkçılar Çarşısı’na da ziyarette bulunan Başkan Işıklar, çay bahçelerinde oturanların da bayramları kutlayarak hemşerileriyle birlikte çay içti.

 

İLKOKUL ÖĞRETMENİNİN BAYRAMINI KUTLADI

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivri Öğretmenevi’nde ilkokul öğretmeni Hüseyin Başaran’ın da elini öperek bayramını kutladı. Öğrencisi'nin çalışmalarından gurur duyduğunu ifade eden Başaran, Başkan Işıklar’a başarılar diledi.

ESNAFI ZİYARET ETTİ

Ekip arkadaşlarıyla birlikte esnafı da ziyaret eden Başkan Işıklar, hem bayramlarını kutladı hem de hayırlı işler diledi. Kahvehaneleri de ziyaret eden Işıklar, bayram boyunca ziyaret ettiği her yerde vatandaşlara çikolata ikram etti. Gittiği her yerde hemşerileri tarafından yoğun ilgi gören Başkan Işıklar, çocuklarla yakından ilgilenerek onların da bayramını kutladı.

 

KANDEMİR'DEN SEVGİ GÖSTERİSİ

Esnaf ziyaretleri sırasında Homini Gırtlak Lounge'a da uğradı. Işıklar'ı görür görmez boynuna sarılan işletmeci Özkan Kandemir, Başkan'ı bir türlü bırakmadı. Çocukluğundan bu yana Işıklar'ın elinde büyüyen Kandemir, Başkan'a defalarca başarılar diledikten sonra gitmesine izin verdi.

 



Editör: TE Bilişim