Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivrili kadınların belediye hizmetlerini yerinde gözlemlemesine, eksik ve talepleri kendilerine aktarmalarına olanak sağlıyor. Belediyenin yaptığı çalışmaları yerinde inceleyen kadınlar, sosyal projelerin işleyişi hakkında bilgi alıyor. Mahallelerden ve köylerden kaldırılan otobüslerle kadınlar, Başkan Yardımcısı Elif Bilici ve Başkan Işıklar’ın eşi Esma Işıklar eşliğinde sosyal projeleri yerinde inceleyerek bilgi sahibi oluyor.

 

KADINLAR TEŞEKKÜR ETTİ

Gezi programından çok memnun kalan Danamandıralı kadınlar, Başkan Işıklar ve ekip arkadaşları için Danamandıra göletinde piknik düzenledi. Birbirinden lezzetli ikramlıklar yapan kadınlar, piknikte Işıklar’a mahalleleriyle ilgili eksikleri de dile getirdi. Düzenlenen pikniğe Silivri Belediyesi Çanta Gökhan Kurtulmuş Yaşlı ve Konuk Evi sakinleri de katıldı.

 

IŞIKLAR SÖZ VERDİ

Danamandıra’da Kapalı Pazar yeri ile ilgili çalışmaların başladığını müjdeleyen Başkan Işıklar, köyün girişinde de modern bir düzenleme yapacağına dair söz verdi. Danamandıra’nın girişinde tretuvar ve aydınlatma çalışması yapılarak köy girişinin ışıl ışıl olacağını dile getiren Işıklar, çalışmaları kısa sürede başlatacağını söyledi.

 

Editör: TE Bilişim