AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, aslen Ordulu olduğu bilinen eşi Yavuz Kaynarca ve AK Partili Silivri Belediye Meclis Üyesi Celalettin Yazıcı ile birlikte SilivrisporYeni Orduspor karşılaşmasını Silivri Stadı’ndan izledi.

Milletvekili Kaynarca, maçı izlediğine dair çekilen fotoğrafı da "Silivri Stadı'nda, futbola elverişli, çok güzel bir havada, Silivrispor - 52 Orduspor maçını izliyoruz" şeklinde yazıyla birlikte sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

ERDOĞAN YASAK OLDUĞUNU AÇIKLAMIŞTI

Bilindiği gibi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 18 Kasım 2020 tarihinde yaptığı açıklamada; "Tüm spor müsabakaları seyircisiz oynanmaya devam edilecek" demişti.

Bu açıklamanın ardından İçişleri Bakanlığı tarafından tüm valiliklere gönderilen genelgede de pandemi önlemleri dolayısıyla tüm spor müsabakalarının seyircisiz oynanmaya devam edeceği belirtilmişti.

COVİD SKANDALINA ADI KARIŞMIŞTI

AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, geçtiğimiz Ekim ayında eşi Yavuz Kaynarca’nın yoğun bakında Covid-19 tedavisi gördüğü günlerde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Silivrili muhtarlar ile yaptığı toplantıya katılmıştı.

Toplantıdan bir hafta sonra Tülay Kaynarca, birkaç gün sonra da İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Covid-19 testleri pozitif çıkmış ve tedavi altına alınmışlardı.

Editör: TE Bilişim