Silivrispor Kulübü Basın Sözcüsü Süleyman Gençoğlu, yönetim kurulunda teknik direktör değişikliği dahil bir dizi kararlar alındığını belirterek yaptığı yazılı açıklamayla bu kararlar hakkında bilgi verdi.

Gençoğlu'nun yazılı açıklaması şu şekilder:

02.06.2015 Tarihinde Silivrispor İdari Binasında Yönetim Kurulumuzun yapmış olduğu toplantıda yeni sezon ile ilgili bir takım kararlar alınmıştır.

Öncelikle 2 yıldır Futbol Takımımızın başında bulunan hocamız Sn. Erdal İŞKAR görevden ayrılacağını beyan etmiştir, Yönetim Kurulumuz Hocamızın bu kararına saygı göstermiş ve bu ayrılığı onaylamıştır. Kendisi ile ilgili daha sonra detaylı bir basın açıklaması ayrıca yapılac

Yapılandırılmış SGK ve Vergi Borçlarının ödenmesi; Silivrispor’un sırtında kambur olan bu borçlar , Yönetim Kurulumuzca taksitlendirilen ve taksitlendirilmiş borçlar olarak ödemeleri yapılmaktadır. Buraya ödenen paralar Kulübümüzü maddi anlamda ciddi sıkıntıya sokmakta ve bazı projelerimizi gerçekleştirmemizi engellemektedir. Geçmiş Yönetim Kurullarına ait olan ve o Yöneticilerin mal varlıklarında tedbir bulunan bu borçların ödenmesi adına birkaç Yönetici dışında kimse elini taşın altına koymamaktadır. Bu kişiler üzerlerine düşeni ödemediği takdirde bu tedbirler zaman içinde hacze dönüşüp o kişileri bugün olduğundan daha çok sıkıntıya sokacağı için şimdiden önlem almalarını tavsiye ederiz.

2015-2016 Yılı tahmini bütçesi üzerinde Yönetim Kurulu Üyelerimiz görüşlerini belirtmiş ve bazı kararlar alınmıştır. Öncelikli olarak gider kalemlerimiz tek tek gözden geçirilmiş tasarruf sağlayacağımız tedbirler alınmıştır. Gelirlerimizin arttırılması içinse Yönetim Kurulumuz içinden Sn.Süleyman GENCOĞLU,Sn. Yasin DANIŞ,Sn.Mehmet KAPLAN,Sn.Mehmet AYYILDIZ,Sn.Yusuf TEMEL,Sn.Atılgan BALABAN dan oluşan komitemiz özelikle Futbol Forma Reklamları,Amatör Şube Sponsorları ve gelir arttırıcı projeler konusunda yetkili kılınmıştır.

 Yeni sezonda başta Teknik Ekibin ve ardından Futbol Takımının oluşabilmesi için yine Yönetim Kurulu Üyelerimizden Sn.Yusuf TEMEL , Sn.Erkan KARABİNA,Sn.Recep KARAKÖY,Sn.Doğan ÖZKOÇ,Sn. M.Sinan ÖZKAN dan oluşan Transfer Komitesi yetkili kılınmıştır.

Futbolda hedefimiz yine 2.Ligtir.Oluşturulacak olan Takım öyle büyük paralar harcanarak, Bütçede daha önce ki yıllarda olduğu gibi ciddi açıklar oluşturmayan bir takım olması sağlanacaktır.

Yine Silivrispor’un geleceğini kurtaracak, yıllık bütçelerinde ciddi tasarruf sağlayacak Lojman Binasının tamamlanması adına Yönetim Kurulumuzdan Sn.Cengiz YILDIRIM,Sn.Celalettin YAZICI,Sn.M.Sinan ÖZKAN,Sn.Yusuf TEMEL , Sn.Erkan GÜNGÖR den oluşan Tesis Komitesi göreve getirilmiştir.

Silivrispor’un Halk ile daha hızlı İletişim kurması için İnternet Sitesi daha aktif hale getirilecek olup, bu konu da bize yardımcı olmak isteyen tecrübeli kişilerle görüşmeler yapılacaktır.

Detaylarını daha sonra paylaşacağımız sadece Silivrispor’u değil İlçemizde ki tüm Kulüp ve Bireysel Spor yapanları ilgilendiren Silivrispor’un Spor Politikası görüşleri de sizlere aktarılacaktır.

Silivrispor Yönetim Kurulu Adına

İ.Süleyman GENCOĞLU

Basın Sözcüsü

Editör: TE Bilişim