Türkiye Futbol Federasyonu Spor Toto 3. Lig 3. Grupta Play-Off hesapları yapan Silivrispor evinde konuk ettiği lig sonuncusu Güngören karşısında iyi bir oyunlu üç puanı hanesine yazdırmasını bildi.

Silivri Stadı’nda oynanan ve doksan dakikası vasat bir oyuna sahne olan maçta Silivrispor’a üç puanı getiren goller Muharrem ve Oğuzhan’dan geldi. Maça ev sahibi Silivrispor hızlı başladı. Maçın daha ilk dakikalarında Silivri kanat oyuncuları Güngören kalesine yüklenmeye başladılar. Özellikle Silivrispor’da Taner Günsoy ve İsmail Düzgün ile birbirinden net pozisyonlar da harcandı. Uzun bir sakatlık döneminin ardından tekrar sahalara dönen İsmail sahnelediği futbolla eski günlerine döndüğünün mesajını izleyenlere verdi. Maçın 76.dakikasında oyundan çıkan İsmail Düzgün taraftarlarca alkışlandı. Baskılı oynayan Silivrispor 38.dakikada sağ kanattan İrfan ile Güngören kalesine yapılan ortaya iyi yükselen Muharrem Doğan durumu 1-0 yaptı. İlk yarı atılan bu tek golle tamamlandı.

İKİNCİ YARI İYİ FUTBOL

İkinci yarıya da Silivrispor hızlı başladı. Geliştirilen sağlı sollu ataklarda Taner’in her vurduğu kafa veya vuruş kale direklerinde patladı. Orta alanı tamamen eline alan Silivrispor istediği gibi oyunu yönlendirdi. Maçın 85.dakikasında Taner’in yerine oyuna dahil olan Oğuzhan Düzenli 88.dakikada durumu 2-0 yaptı. Bu dakikalardan sonra başka gol olmadı ve müsabaka 2-0 Silivrispor’un üstünlüğü ile tamamladı. Silivrispor aldığı bu galibiyetle puanını 43 yaptı ve grubunda 6.sıradaki yerini korudu. Rakibi Güngören ise 19 puan ile grubunda son sırada yer aldı.

sporix34.com Engin AKIN




Editör: TE Bilişim