TFF 3. Lig 3. Grupta zirvenin açık ara sahibi Karaköprü Belediyespor ile karşılaşan Silivrispor son haftaların beraberlik serisini ve kötü gidişatına da 1-0 galip gelerek son verdi.

Silivri İBB Müjdat Gürsu Stadı’nda oynanan maçta Silivrispor genç golcüsü Seymen Adalı’nın 90+5.dakikada attığı golle üç puanını hanesine yazdırmasını bildi. Teknik patron Özgür Ergün’ün oyun stratejisi doğrultusunda maça çıkan Silivrispor tüm taraftarlarına ecel terleri döktürse de sonunda tüm sevenlerini sevindirmesini bildi. Maça her iki takım da kontrollü bir oyun anlayışı içinde çıktı. Silivrispor orta sahayı ve defansını sağmala almak adına oyunu kendi sahasında kabul ettiği gözlendi ve kontralarla sonuca gitmek istedi. İlk yarıda biraz oyun baskısını üzerinde hisseden Silivrispor’da kaleci Mehmet ve defans hattının yerinde müdahaleleriyle tehlikeli pozisyonları bertaraf etmesini bilindi. İlk yarı 0-0 beraberlikle noktalandı.

İkinci yarıya orta saha gücünü eline alan Silivrispor daha istekli ir oyun sahnelemeye başladı. Özellikle kanatlarını da iyi kullanmaya başlayan Silivri takımı pozisyonlar üretmeye başladı. İkinci yarı orta sahayı güçlendiren Özgür Ergün oyunda defansın yükünü az da olsa hafifletti. Defansının da oyuna katkısı ile ataklarını sıklaştıran Silivrispor müsabakanın 90+5.dakikasında Seymen Adalı’nın arka direkte kafa vuruşu ile durumu 1-0 yaptı. Golle birlikte maçı da bitiren hakeme Karaköprülü oyuncular uzun süre itirazlarda bulundu. Silivrispor aldığı bu galibiyetle Play-Off potasında kalmaya devam etti.
 

Volkan Yılmaz'dan dev spor yatırımı Volkan Yılmaz'dan dev spor yatırımı

ENGİN AKIN/SPORTURK

Editör: Cem Güner