Silivri Her Branşta şampiyonluk yaşayan okul Silivri’de ilk kız basketbol takımı ve ilk voleybol erkek takımını kuran ekip bu seferde Erkek Hentbol takımı kurdular.

Silivri’de ilk kız basketbol takımı ve ilk voleybol erkek takımını kuran ekip Beden eğitimi öğretmenleri Erman Gayretli, Nihal Tümben, Ersin Karasan ve Burhan Keskin, bu seferde Erkek Hentbol takımı kurdular.

İstanbul’da Silivri ilçesini temsilen okul takımı olarak katılacak olan takımlara kulüp ve sponsorlardan destek gelmemesine rağmen İlçenin ilk ve tek hentbol takımı olan Hentbol takımı okul bahçesinde çalışma yapıyorlar.

Çok hırslı ve istekli öğrencilerden oluşan takım için öğretmenlerin Agena spor tesisleri sahibiyle yaptığı görüşmeler sonrası çalışmaları halı sahada yapılmaya başlandı.

Hentbol takım sorumlusu Burhan Keskin, takıma destek beklediğini belirterek “buradaki çocukların ellerinden tutulması gerektiğini, okula bir salon yapılmasını istedi”

Keskin “Çünkü nerede ise 3 seneye yakın sürekli bir üretkenlik içinde olan bu okulun fiziki yetersizlikler yüzünden gelişimi sürekli engelleniyor. Bu konuda duyarlı vatandaşlarımızdan maddi manevi destek bekliyoruz” dedi.

Sporcular ile konuştuğumuzda ise başta kaptan Ahmet olmak üzere tüm takım “Artık Silivri’de bizde varız, futbola voleybola verilen önemin bir kısmının da bize verilmesini istiyoruz. Hedefimiz bu branşta bir kulüpte oynayıp ilerleyen zamanlarda milli takıma seçilip hem Silivri’yi hem ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek” şeklinde konuştu.

 

Editör: TE Bilişim