Silivri’yi tüm mahalleleri ile modern ve çağdaş bir kente dönüştüren Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın Gazitepe Mahallesi’nde başlattığı Spor Alanı düzenlemesi tamamlandı. Gazitepe Mahallesi Bağlar Sokak’ta eski spor sahası olarak kullanılan bölge, Silivri Belediyesi tarafından devam eden düzenleme çalışmalarıyla çok amaçlı modern bir spor alanı haline geldi. Sert zemin çalışmalarının sona erdiği Gazitepe Spor Alanı’nda, yeşil alan düzenlemeleri de tamamlanarak bölge mahalle sakinleri için nefes alma noktası haline geldi.

 

HİZMET VERMEYE BAŞLADI

Silivri Belediyesi 2013 yatırım programında başlanıp tamamlanan Gazitepe Spor Alanı hizmet vermeye başladı. Yıllardır bakımsız ve kullanılamaz durumda olan alanda, basketbol, voleybol, çocuk oyun grubu ve fitness aletleri mahalle sakinleri tarafından kullanılmaya başlandı. Futbol sahası zemin düzenlemesi eksiklerinin de tamamlandığı çalışmaların devamında bölgede atıl durumda bulunan bina, kafeterya, idari bina, soyunma odası ve depo olarak kullanılmak üzere yeniden düzenlenecek.

 

GAZİTEPE’DE NELER YAPILDI?

Silivri Belediyesi 2013 yatırım programında Gazitepe Mahallesi Bağlar Sokak’ta başlatılan Spor Alanı Düzenleme Çalışmaları kapsamında toplam 5530 metrekare alan üzerinde, 875 metrekare sert zemin uygulaması gerçekleştirildi. 1850 metrekare yeşil alan düzenlemesi yapılan bölgeye çift pota basketbol – voleybol sahası ile 2047 metrekarelik halı saha yapıldı. 300 kişi kapasiteli amfinin yapıldığı spor alanında fitness aletleri ve çocuk oyun grubunun montajları tamamlandı.

 

Editör: TE Bilişim