Fenerbahçe Spor Kulübü Silivri Şubesi tarafından, geçtiğimiz Cumartesi günü futbol takımına karşı yapılan silahlı saldırı ile ilgili olarak yazılı bir basın açıklaması yapıldı.

Basın açıklaması şu şekilde:

Cumartesi  gecesi  sadece  FB'ye değil, Türkiye de futbolu ve sporu derinden sarsan bir olay yaşanmıştır. Türk futbolu üzerinde, uzunca bir zamandan beri dolaşan yada dolaştırılan kara bulutlar üzerimize çökmüştür.

Bu suçu işleyenlerin amaçlarının ne olduğunun en kısa zamanda kamuoyuyla paylaşılması en büyük dileğimizdir.

3 Temmuz ile başlayan ve halen FB üzerin de oynanan bir takım oyunların gün itibari ile kulübümüzü değil ama Türk futbolunu bitirme noktasına geldiği aşikardır.

FB Spor Kulübü yıllardır süren akılcı proje ve yatırımlarıyla dünya kulübü olma yolunda hızla FB Spor Kulübü'nün ilkelerinde gelişmesinden rahatsız olanlar tüm oyunlarını üzerimizde kurarken tek unuttukları dünya da kulübüne sahip  çıkan taraftarlarımızdır. FB Spor Kulübünün bir tek ferdinin bile burnu kanasa onun yanında yer alacağımızı ve dünyayı bu zararı veren kişi yada kişilere dar edeceğimizi herkesin bilmesini isteriz.

Kurulduğu günden beri sadece sportif başarı hedefi olan kulübümüzün ne kadar engellense de ülke sporuna ve gençliğine hizmet etmeye devam edeceği bir gerçektir

FB SİLİVRİ ŞB. Olarak kongre üyelerimizle , temsilci üyelerimizle ve taraftarlarımızla kulübümüzün yanında olduğumuzu saygıyla bildiririz.


Fenerbahçeliler Silivri Şubesi

Editör: TE Bilişim