Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Örgütü, Silivrispor’un antrenmanına katılarak futbolcu ve teknik heyete başarı dileklerinde bulundu.

İlçe Başkanı Mümin Tuğlu’ya ziyaretinde İlçe Başkan yardımcıları Cemile Paçalı, Günay Noyan, Kader Aydın, İlçe Gençlik Kolu Başkanı Anıl Onur, Gençlik Kolu Başkan yardımcısı Berker Esen, Silivri Belediyesi Meclis Üyeleri Rafet Keskin ve Bora Balcıoğlu eşlik etti.

 

ATUN TEŞEKKÜR ETTİ

Silivrispor Kulübü Başkanı İhsan atun, Tuğlu ve beraberindeki partililere ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Atun desteğe her zaman ihtiyaçları olduğunu belirterek, “Silivrimizi gururlandırmak için var gücümüzle mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi.

 

TUĞLU: BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLİYORUM

CHP Silivri İlçe başkanı Mümin Tuğlu’da futbolcu ve teknik heyete hitaben yaptığı konuşmasında şunları kaydetti: “Sizlerin başarıları bizleri gururlandırmakta. Bugüne kadar göstermiş olduğunuz başarılı performansın bundan sonra da devam etmesini diliyorum.”

 

BAKLAVA İKRAM EDİLDİ

CHP Silivri İlçe Başkanı Tuğlu beraberindeki partililer daha sonra futbolcu ve teknik heyete baklava ikramında bulundular. Toplu fotoğraf çekiminin ardından ziyaret son buldu.

 



 

 

 

 

 

 

Editör: TE Bilişim