İstanbul okullar arası 2017-2018 sezonu okçuluk müsabakalarında Silivri Okçuluk Gençlik ve Spor Kulübü (SİOKGSK) sporcuları çok sayıda madalya ve kupa elde etti.

Minik erkeklerde Ata Efe Bıyıklı İl 1’ncisi, minik kızlarda Defne Tuncel İl 3’ncüsü, küçük erkeklerde Dilşar Göçmen İl 2’ncisi, genç erkeklerde Yusuf Eren Albayrak İl 4’ncü, genç erkeklerde Yusuf Emir Gerçek, Fatih Kadim ve Yavuz Kamburuğlu İl takım 3’ncüsü oldu.

SİOKGSK Başkanı Tamer Bıyıklı, okçularının Silivri bazında da çok sayıda başarıları olduğuna dikkat çekerek; “Bizler kısıtlı imkanlarla, çocuklarımızın ve hocalarımızın gayret ve özverili çalışmalarının sonucunda Silivrimiz’i okçuluk sporunda en üst seviyede temsil etmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Kulüp olduğumuz ilk günden itibaren katıldığımız tüm turnuvalarda madalya kazanarak başarılarımızı taçlandırdık. Başarı bizden destek sizden. Bu çocuklarımız birkaç sene sonra Silivrimiz’i milli takım düzeyinde temsil edecek. Bizler inandık, siz de inanın. Tutkunun yeni adresi SİOKGSK.” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim