Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Silivri İlçe Kongresi 16 Ağustos 2020 Pazar günü Mega Saray’da gerçekleşecek.

Saat 10:00’da başlayacak olan ilçe kongresi için Covid-19’la mücadele önlemleri çerçevesinde bir dizi çalışma yapılıyor.

MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın, ilçe kongresi öncesinde supersilivri.com İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Cem Güner’i ziyaret etti.

İlçe kongresinde bir kez daha ilçe başkanlığına aday olacağını belirten Yalçın; MHP gelenekleri uyarınca gerek genel merkez gerekse il başkanlığı ile görüşüldüğünü ve bu görüşmeler sonucunda yeniden aday olmaya karar verdiğini söyledi.

TARİHE GEÇEN BİR BAŞARININ ONURUNU YAŞIYORUM

İlçe başkanlığı görevi sırasında 50 yıllık MHP tarihinde İstanbul’da bir ilçe belediyesi kazandıklarına dikkat çeken Yalçın şunları söyledi:

Silivri Belediyesi; MHP teşkilatlarının onuru ve gururu, namusu ve şerefidir. Belediye başkanımız Volkan Yılmaz ile birlikte Milliyetçi Hareket Partisi neferlerinin İstanbul gibi kadim bir şehirde nasıl iyi niyetle hizmet edeceğini göstermek istiyoruz. İstanbul’un en güzel ilçesi olan Silivri’nin sorumluluğu aldık. Bu görev hem MHP tarihi açısından hem de Silivri tarihi açısından çok önemli.

HATA YAPMA LÜKSÜMÜZ YOK

Hatasız insan olmaz. Elbette hata yapılır. Ancak iyi niyetliyiz. Üzerimizdeki tarihi sorumluluğu mümkün olduğunda az hata yaparak taşımak istiyoruz. Belediye Başkanımız Volkan Yılmaz’ın 17 aylık performansına baktığımız zaman kendisine oy vermeyenlerin bile takdirini kazanmış olması bizim şu an için en büyük gururumuz.

ALNINDAN ÖPÜLECEK BİR İNSAN OLMAK İSTİYORUM

Ben ilçe başkanı olarak ülkücü camiaya karşı Silivri’den sorumluyum. Bundan sonrası için hayatta tek bir idealim var. O da MHP ilçe başkanlığı görevimi noktaladığım zaman ülkücü camia içerisinde alnından öpülecek bir insan olarak anılmak.

Bu tarihi görevim sırasında şimdiye kadar verdikleri destekten dolayı öncelikle liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’ye, İstanbul İl Başkanım Sayın Birol Gür’e, Silivri Belediye Başkanım; medar-ı iftiharımız Sayın Volkan Yılmaz’a ve tamamı kan kardeşim olan ülküdaşlarıma teşekkür ediyorum.

ALNIM AÇIK, BAŞIM DİK BİR ŞEKİLDE KONGREDE ADAY OLUYORUM

Üç yıl ilçe başkanı olarak görev yaptım. Bu görevim sırasında tarihi bir başarı elde ettik. 17 aylık süre içerisinde bu başarıya yakışır bir şekilde görev yaptığıma inanıyorum. Ve şimdi de parti büyüklerim, belediye başkanım ve ülküdaşlarımın teveccühleriyle bir kez daha ilçe başkanlığı için alnım açık, başım dik olarak aday oluyorum.

Editör: TE Bilişim