Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul 3. Bölge Milletvekili Aday Adayları Mümin Tuğlu Abdullah Teber, partililere yönelik kahvaltılı toplantı düzenledi.

Diğer aday adayları Dilruba Önal, Mehtap Albayrak ve İsmail Çelebi’nin de katıldığı toplantıda ilk olarak kürsüye gelen Abdullah Teber, bugüne kadarki ticari başarıları anlatarak AKP iktidarı döneminde çektiği zorluklardan örnekler verdi. Aynı zamanda işadamı olmasına rağmen hiçbir şeyden korkmadığını belirten Teber, milletvekili seçilirse İstanbul 3. Bölgeyi en iyi çelikle temsil etmek için çalışacağını söyledi.

Daha sonra kürsüye gelen Mümin Tuğlu da edebiyat öğretmenliğinin ardından siyasete atıldığını ve 33 yaşında belediye başkanı olduğunu belirterek uzun yıllardan beri çeşitli aralıklarla üç defa ilçe başkanlığı da dahil olmak üzere parti kademelerinde hizmet ettiğini vurguladı. Biriken tecrübesini Meclis’e taşımak istediğini belirten Tuğlu bundan sonraki seçimlerde bayrağı gençlere devredeceğini söyledi.

Misafir olarak konuşan milletvekili aday adayı Dilruba Önal da Türkiye’nin Cumhuriyet Halk Partisi’ne ihtiyacının olduğuna dikkat çekerek, Atatürk devrimlerini yaşatabilmek için bir asker gibi çalışacağını söyledi.

 

Editör: TE Bilişim