Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen Örgüt Toplantısı geçtiğimiz gün parti binasında gerçekleşti. CHP İstanbul 3. Bölge Örgüt ve Örgütlenmeden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Aksu, CHP İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Bektaş Davutoğlu, CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu,  İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, mahalle temsilcileri ve parti mensuplarının da yer aldığı toplantı da özellikle 1 Haziran’daki Kadıköy Mitingi için çağrıda bulunuldu. İlçe Başkanı Mümin Tuğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla gerçekleşecek olan mitingde tüm partililerini ve CHP’lileri orada görmek istediğini ifade etti.

 

ARAÇLAR ATATÜRK ANITI’NDAN KALKACAK

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla Kadıköy’de gerçekleşecek olan mitinge Silivri’den de otobüsler kaldırılacak.  Araçlar 1 Haziran 2013 cumartesi günü saat 14:00’da Atatürk Anıtı önünden hareket edecek.

 

ADAY ADAYLIĞI EĞİTİMLERİ İÇİN BAŞVURULAR BAŞLADI

Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu, parti binasında gerçekleşen Örgüt Toplantısı’nda ayrıca gelecek dönem meclis üyeliği aday adaylığı düşünenlerin katılımını öngören parti içi eğitimler konusunda da bilgiler aktardı. Tuğlu, 7 Haziran 2013 tarihinde başlayacak olan eğitimlere katılmayanların aday adayı olmalarının da mümkün olamayacağını, katılımın bu anlamda önemli bir kriter olduğunu ifade etti.


 

Editör: TE Bilişim