Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Silivri İlçe Teşkilatı’nı Belediye Meclis Salonu’nda misafir etti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın, belediye meclis üyesi Şenoğlu Türkyılmaz, İlçe Kadın Kolları Başkanı Sema Arcan, İlçe Teşkilat Başkanı Gökhan Daşgın, mahalle başkanları ve teşkilat üyeleri Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ı ziyaret etti. Hayırlı olsun ziyaretinde bulunan partililer Belediye Meclis Salonu’nda Başkan Yılmaz ile bir araya geldi. Kalabalık grup Başkan Yılmaz’ı alkışlar eşliğinde coşku ile karşıladı.

YALÇIN: “HEPİMİZ BUNU BEKLİYORDUK”
MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın gerçekleştirdiği konuşmasında şunları söyledi: “Uzun zamandır hepimiz bunu bekliyorduk. Ev sahibi düşüncesiyle vatandaşlarımıza öncelik verdik. Bizler misafir değil ev sahibi olarak en son Başkanımızın misafiri olduk” dedi.

YILMAZ: “OLDUĞUM YERDE HER BİRİNİZİN OLDUĞUNU FARZ EDİN”
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, duygulanarak gözyaşlarını tutamadığı konuşmasında, “MHP’nin çok kıymetli dava insanları, uzun zamandır beraber mücadele ettiğim dava arkadaşlarım hepiniz hoş geldiniz şeref verdiniz. Karşınızda MHP Silivri Belediye Başkanı olarak oturuyorum ama şunu bilmenizi istiyorum, benim olduğum yerde her birinizin olduğunu farz edin. Bu koltuk MHP’ye gönül vermiş her bir ülküdaşıma aittir. Her birinizin yapması gerekenler var, benim de belediye başkanı olarak yapmam gerekenler var. Öncelikle yapmamız gereken ülkücü vicdanı, ülkücü hukuku birbirimize karşı işletmek, ülkücü hassasiyeti korumak. Buralara çok meşakkatli yollardan gelindiğini biliyorum. Rahmetli başbuğumuz Alparslan Türkeş ve genel başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin İstanbul’da bir belediye hayalini hepimiz biliyoruz. Bu belediyeyi kazanmak hem sizlere hem bana nasip oldu. 50 yıllık bir siyasi hareket, mazisinde binlerce şehidi var. Herkes kendini benim yerime koysun. Bu çok zor uzandığımız, yakaladığımız fırsatı şahsi menfaatleri öne koyarak değerlendiremeyiz. Biz burada bir fikri bir hareketi temsil ediyoruz. Bir ülkücü gibi herkese eşit mesafede olmam gereken bir görevim var. Seçim zamanında da söyledim; en çok bana arkadaşlarım kızacak. Omuzumuzdaki çok ciddi bir yük var, bu yükü taşımamız lazım. Bu yükü taşırken 50 yıllık harekete leke düşürmeden, gölge düşürmeden yapmamız lazım. Şahsımı önceleyecek hiçbir icraat içinde olmayacağım. Para pul ile makam ile hiçbir işim yok. Ülkücü vicdanı temsil etme noktasında hizmet edeceğim. Hepinize sonsuz teşekkür ederim” dedi. MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın, ziyarette Başkan Yılmaz’a Osmanlı Devlet Arması’nın bulunduğu bir tablo ve Kadın Kolları Başkanı Sema Arcan da bir kalem hediye etti. Ziyaret, belediye binası önünde çekilen hatıra fotoğraf ile sona erdi.

Editör: TE Bilişim