Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, bugün (17 Ağustos 2013 Pazar) sürpriz bir şekilde Silivri’ye geldi.

Çanta Mahallesi’nde bulunan ve sakinlerinin çoğunluğu Cumhuriyet Gazetesi yazarları ile çalışanlarından oluşan Cumhuriyet Evleri’n ziyaret eden Salıcı’ya Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, CHP İlçe Başkan Vekili Cemile Paçalı ve partililer eşlik etti.

AKP PANİKLEDİ İSTANBUL’U ALACAĞIZ

Burada yaptığı konuşmada, Türkiye’de iktidara gelebilmek için İstanbul’da seçim alınmasının öneminden bahseden Oğuz Kaan Salıcı, AKP’nin ciddi derecede paniklediğini ve İstanbul’u kaybetmemek için çaba sarf ettiklerini söyledi.

Yaptığı konuşmanın devamında “İstanbul’u almayanın Türkiye’yi yönetme şansı yoktur” diyen Salıcı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve yönetiminin mutlaka CHP’li olacağını sözlerine ekledi.

KAVGA ETMEYECEĞİZ

İnsanlara değer verilmesinin ve herkesi adam yerine koymanın öneminin de altını çizen CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, partililer olarak kavga etmeden birlik ve beraberlik içerisinde hareket edilmesinin gerekliliğinden bahsetti.

TARİKAT İLİŞKİLERİMİZ İDDİASI İLE DOSYALAR HAZIRLANDI

Salıcı’dan sonra söz alan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivri’de hiç kimseyi ötekileştirmeden herkesi adam yerine koyduklarını belirtti.

Kamuoyunda tarikatçı ve cemaatçi olara tanımlanan kişileri de dışlamadıklarını ve onlara da hizmet götürdüklerinin altını çizen Işıklar,  buradaki amaçlarını anlayamayan bazı kişilerin haklarında dosya hazırlayarak genel merkeze ve parti üst kademelerine göndermelerinden yakındı.

 


Editör: TE Bilişim