Seçim kuralları gereğince MHP listesinden aday olan ve 15 ay boyunca "MHP'li Silivri Belediye Meclis Üyesi" sıfatını taşıyan AK Partili meclis üyelerinin MHP'den istifa ederek AK Parti Grubu oluşturmalarının hemen ardından Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz ile bir araya geldiler.

AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu ve MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın'ın da hazır bulunduğu yemekte AK Parti Grubu'nu oluşturan belediye meclis üyeleri ile MHP'li meclis üyeleri de eksiksiz biraraya geldi.

Basına kapalı olarak gerçekleşen yemek sırasında çekilen fotoğraflar belediye başkanı Volkan Yılmaz'ın yanı sıra AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı ve MHP Silivri İlçe Başkanlığı ssyal medya hesaplarından da paylaşıldı.

Fotoğrafları paylaşırken yazılı bir açıklama yapan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz şu ifadeleri kullandı:

Cumhur İttifakı’nı oluşturan Adalet ve Kalkınma Partisi'nin İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi'nin İlçe Başkanı Zafer Yalçın ve çok değerli belediye meclis üyesi arkadaşlarımızla bir araya geldik.Temmuz meclisimizden itibaren MHP ve AK Parti grupları ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Cumhur İttifakı’nın önemi ve manası gereğince her zamankinden daha güçlü olarak ilçemiz ve İstanbulumuz için çalışmaya devam edeceğiz.

Editör: TE Bilişim