AK Parti Belediye Silivri Başkan Adayı Mimar Tahir Sert, Ordulular Derneğini ziyaret etti.

Ziyarette AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral, Gençlik Kolları Başkanı Ferhat Gezeren, Belediye Meclis Üyeleri ve partililer katıldı.

DEMİRAL: ÖNEMLİ OLAN GÖNÜLLERİ KAZANMAKTIR

Ziyarette konuşan İlçe Başkanı Dilek Demiral; “Ordulular Derneği'ne her zaman evimiz gibi geldik. Bizleri her zaman çok güzel karşıladınız. Bizim için önemli olan sadece seçimi kazanmak değil. Aynı zamanda gönülleri de kazanmak istiyoruz. Yaratılmışların en şereflisi olan insanın gönlüne hizmetle girdiğinizde insanlar bunu karşılıksız bırakmıyorlar. Bizim teşkilatımız çok dinamik ve çok gayretli. Biz tertemiz aday adaylarımızla bu yola çıktı. Tahir Başkanımız ile birlikte de bu yolu tamamlayacağız. Silivri’nin en büyük teşkilatı olarak seçime hazırız. Programlarımızla ve projelerimizle Silivri sorunlarından arınacak ve gelişecek. Silivri’nin gelişmesi için tek bir irade vardır. O da Silivri Belediyesini kazanacak olan AK Parti’dir” dedi.

SİLİVRİMİZ'E SAHİP ÇIKACAĞIZ

Silivri’de yaşayan bütün vatandaşların aynı değeri taşıdığını vurgulayan Başkan adayı Tahir Sert; “Hepimiz bu bölgenin insanlarıyız. Aynı havayı soluyoruz, aynı topraklarda yaşıyoruz. Hepimiz kardeşiz kimseyi kimseden ayırmıyoruz. Silivri’ye uzun zamandır hakkettiği değer verilmiyorSilivri esnafı kan ağlıyor. İnsanların otopark sorunu, yol sorunu, imar sorunu gibi pek çok problemi var. Göreve geldiğimizde bütün bu sorunları ortadan kaldıracak projelerimizi hayata geçireceğiz. Silivri 2004- 2009 yılları arasında 850 trilyon yatırım alarak, altın çağını yaşamıştır.  Biz yeni dönemde seçimi kazanarak Silivri’mize sahip çıkacağız. Ben vefanın ne olduğunu biliyorum. Bu ülkeye taş taş üstüne koyanı sırtımızda taşırız. Seçimi kazandıktan sonra da kapılarım herkese açık olacak. Halkın arasına karışıp, sohbet etmeyi, sorunları yerinde görmeyi çok seviyorum.”  şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

 

Editör: TE Bilişim