Silivri'de aniden bastıran sağanak yağış ana cadde ve sokaklarda su birikmesine sebep oldu. Belediye Başkanı Özcan Işıklar, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada; İSKİ Silivri Şube Müdürlüğü personelinin, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın mitingine gittiği için duruma müdahale edilemediğini belirtti.

Yağmur suları tarafından esir alınan cadde ve sokaklara Silivri Belediyesi personeli tarafından yetersiz imkanlarla müdahale edilmeye çalışıldı.

BOZOĞLU: YAĞMUR SUYU KANALLARI SİLİVRİ BELEDİYESİ'NİN SORUMLULUĞUNDA

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, Işıklar'ın İSKİ'yi suçlayan paylaşımının ardından bir açıklama yaptı. Bozoğlu, yağmur suyu tahliye kanallarının Silivri Belediyesi'nin sorumluluğunda olduğunu belirterek; "İSKİ personelinden sadece izinli olan 4 kişi mitinge geldi. Nöbetçi personel görevi başında. Özcan Işıklar, İller Bankası'ndan aldığı borçlarla ne yaptı? Işıklar üzerine düşen sorumlulukları yerine getirmediği, belediyenin bütçesini başka yerlere harcadığı için bu sonuçlarla karşılaşıyoruz" şeklinde konuştu. 

Editör: TE Bilişim