Milliyetçi Hareket Partisi Silivri İlçe Teşkilatı olağan kongresi 23 Nisan 2017 Pazar günü toplanacak.

Mevcut İlçe Başkanı Şenoğlu Türkyılmaz’ın aday olmaması ve Teşkilat Başkanı Zafer Yalçın’ın tek aday olarak kongreye katılması bekleniyor.

Zafer Yalçın, adaylığını yazılı bir açıklama ile ilan etti. Yalçın’ın açıklaması şu şekilde:

"Milliyetçi Hareket Partisi Türk siyasi hayatında elli yıldır var olan ve kadim Türk milleti var oldukça milletin ve milliyetçiliğin tecellisi olarak var olmaya devam edecek olan bir harekettir. Bu güçlü teşkilat elbette bir düzen ve protokoller üzerinde yürümektedir.
Bilinmelidir ki Genel merkezden en uzak en ücra taşra teşkilatına kadar kuvvetli bir bağ ve bütünlük içindedir.
Merak eden herkes açıp okumakta serbesttir. Parti tüzüğünde açıkça belirtilmiş olan delegelerin ilçe başkanlarını, ilçe delegelerinin de İl kadrolarını oluşturduğu ve nihayetinde toplam delegelerimizin Büyük Kongremiz ile Genel Başkanımızı belirlediği süreç şüphe götürmez şekilde açık ve bellidir. Unutulmamalıdır ki oylanan sadece Genel başkan değil listesi ile başkanlık divanıdır. Bu yolla tüm yönetim kadroları Baştan aşağı milletimizin temsilcileri olan delegelerimizce belirlenmektedir.
Aynı şekilde ilçemizde de yukarı da bahsettiğimiz ve parti tüzüğümüzde açıkça belirtilen plan içerisinde Ulusal egemenlik ve Çocuk bayramımız olan ve Gazi meclisimizin açılışı sebebi ile kutlanan gün yani 23 Nisan 2017 günü büyük bir coşku ile yapılacaktır.
Kimsenin şüphesi olmasın ki halk oylaması sonrası partimiz gerekli planlan ve programı yapacaktır. Ülkeyi milliyetçi ve ülkücüler yönetecektir.
Ayrıca uyarı niteliğinde şunu da belirmekte fayda görüyorum Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'yi telaffuz ederken Bahçeli ifadesi ile telaffuz etmek sadece teşkilatımıza değil altı milyon seçmeni olan ve bu davaya sevdalı Türk milletine hakaret olacaktır.
Aziz Türk Milleti Ferah Olsun Ülkücü ve Milliyetçiler Son Neferde Nefesini Verene Kadar Türkiye Dimdik Ayakta Kalacaktır.
Bu bağlamda Milliyetçi Hareket Partisi ilçe Teşkilat Başkanı olarak kongre de İlçe Başkanı Adayı olarak değerli dava arkadaşlarımızı ve kıymetli Silivri halkını bu mutlu günümüzde bizimle birlikte olmaya davet ediyorum."

Editör: TE Bilişim