Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Spor ve Odalardan Sorumlu Silivri İlçe Başkan Yardımcısı Tamer Bıyıklı görevinden istifa etti.

Aynı zamanda Silivri Okçuluk Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı olan Bıyıklı, istifa dilekçesinde parti yönetimine çok sert eleştirilerde bulundu.

Tamer Bıyıklı'nın istifa dilekçesi şu şekilde:

Cumhuriyet Halk Partisi SİLİVRİ İlçe Başkanlığına

Bu güne kadar gelinen süreçte üzülerek söylüyorum ki yönetim kurulu olarak yok sayılıp kandırılmışız.

Maalesef ki sokaktaki ses bir kez daha haklı çıktı, fakat bizlerin tek hatası ilçe başkanımıza güvenmek oldu. Bize verilen sözlerin tam aksine,

Meclis üyeliği seçiminde yönetim kurulu olarak bizlerin hiçbir şekilde görüş ve fikri alınmadan adaylar belirlenmiştir. Bir yönetim kurulu üyesi olarak, meclis üye listesini son gün basından öğrenmenin derin üzüntüsünü yaşıyorum.

Çok sayıda gelen olumsuz tepkilerden dolayı da, sadece koltuk doldurmak için bu görevde durmanın bir anlamı olmadığını düşünüyorum.

Bizler demokrasiyi, hakkı, hakkaniyeti , adaleti,liyakat ı savunan bireyler olarak, bunun tam tersi bir uygulamada,

Hükmümün olmadığı yerde, vebale de ortak olmak istemiyorum.

Hele ki; CHP Meclis üyesi adayı Erkan UMUÇ’un Gazeteci İrfan ERMİŞ’e verdiği beyanatta ben halen Ak Partiliyim ve Recep Tayyip ERDOĞAN hayranıyım diye açıklaması, partimizde gelinen son noktayı özetlemektedir.

Bu söylemleri kabullenmem partime ve bizlere güvenen insanlara en büyük ihanet olur.

Güvenin bittiği yerde huzur da olmaz.

Bu sebeplerden dolayı;

üyesi olmaktan her zaman gurur duyduğum Partimin, üstlenmiş olduğum görevlerimden ve Yönetim kurulundan üzülerek istifa ediyorum.

Tamer BIYIKLI

Editör: TE Bilişim