Cumhuriyet Halk Partisi Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar Silivri SİAD Başkanı Hakan Kocabaş ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret etti. Yönetim Kurulu Üyelerinin eksiksiz yer alması karşısında duygusal anlar yaşayan Işıklar, Dernek Başkanı Kocabaş’ın “Sizin yönetiminizde huzur bulduk” sözleri karşısında duygu ve düşüncelerini, “Sizlerle böyle güzel bir ortamda biraraya gelmek mutluluk verici. Ben Sayın Kocabaş’ın ifadeleri için de çok teşekkür ediyorum. Verdiğimiz emeğin ve mücadelenin böyle güzel yansımaları karşısında aslında söylenecek söz de bulmak kolay değil. Geride bıraktığımız 5 yıl boyunca Silivri’mizin gelecek umudunu, beklentilerini karşılamaya çalıştık. Büyük zorlukları aşmış olmanın çabasıyla, daha büyük heyecanla çalışacağız. Buna ben kalben inanıyorum, siz de kalben inanın” şeklinde dile getirdi. Işıklar’a ziyaretinde CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu ve Silivri Belediyesi Meclis Üyeleri de eşlik etti.

IŞIKLAR: HEDEFİMİZ, SİLİVRİ’Yİ ENDÜSTRİ MERKEZİ YAPMAK

Cumhuriyet Halk Partisi Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar, Silivri SİAD ziyaretinde gerçekleştirdiği konuşmasında şunları kaydetti: “En başından beri Silivri’nin bir endüstri bölgesi olmasını arzu ediyorum. Rahmetli ağabeyim Kadir Baran ile her zaman büyük bir uyum içerisinde çalıştık. Sanayicilerimizin planlamalarda yaşadıkları sorunların üzerine gittik. Hedefimiz başında da ifade ettiğim gibi Silivri’yi endüstri merkezi haline getirmektir. Sizlerle de, geride kalan 5 yılda olduğu gibi bundan sonra da uyum içerisinde çalışacağımızdan eminin.

“FABRİKALAR EĞİTİM YERLERİDİR”

Fabrikalar eğitim yerleridir. Birarada yaşamanın, karşılıklı etkileşimin olduğu, insanca yaşamanın öğrenildiği, karşılıklı hoşgörünün temellerinin atıldığı mekteplerdir. 

“GELİR GETİRECEK FARKLILIKLAR YARATACAĞIZ”

Üniversitelerle, bilim ve akılla endüstri bölgesi isteğimizi ve arzumuzu buluşturmamız gerekiyor. Teknopark, Silikon Vadisi ve teknoloji alanlarıyla gelir getirecek farklılıklar yaratacağız.

“SİLİVRİ’Yİ DAHA İYİ BİR GELECEĞE TAŞIYACAĞIZ”

Geride bıraktığımız 5 yıl boyunca Silivri’mizin gelecek umudunu, beklentilerini karşılamaya çalıştık. Büyük zorlukları aşmış olmanın çabasıyla, daha büyük heyecanla çalışacağız. Buna ben kalben inanıyorum, siz de kalben inanın. Nasip olursa, halkımız da takdir ederse ve sizlerin de desteğiyle Silivri’yi daha iyi bir geleceğe taşıyacağız.

KOCABAŞ: SİZİN YÖNETİMİNİZDE HUZUR BULDUK

Silivri SİAD Başkanı Hakan Kocabaş da, 5 yıldır büyük bir huzura kavuştuklarına dikkat çektiği konuşmasında “Göreve geldiğiniz günden bu yana, 5 yıldır sizin yönetiminizde huzur bulduk. Dün ve bugün olduğu gibi, ileride de aynı huzur ortamında ve uyum içerisinde çalışmalarımızın devam edeceğine inanıyorum. Size çıktığınız yolda başarılar diliyorum” dedi.

 

         

 

 

 

Editör: TE Bilişim