Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, bugün (02 Ağustos 2013 Cuma) saat 12:00'de CHP Silivri ilçe binasına düzenleyeceği basın toplantısı ile yeniden belediye başkan adayı olarak müracaat edecek.

Işıklar'ın yeniden aday olduğunu açıklayacağı toplantıya, belediye meclis üyeleri, partiler ve çeşitli sivil toplum örgütleri temsilcileri ile vatandaşların da katılması bekleniyor.

Silivri'de yaşayan vatandaşları yarınki adaylık başvurusu sırasında yanında görmek istediğini vurgulayan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar şöyle konuştu:

 

Sevgili Yol Arkadaşlarım;


2009 Yerel Seçimlerinde bana ve ekibime gösterdiğiniz güveni, geride bıraktığımız 4,5 yıl içerisinde birçok baskı, imkânsızlık ve bürokratik engellerle karşılaşmamıza rağmen boşa çıkarmamanın gururunu yaşıyorum.


Sizlere seçim döneminde söz verdiğimiz, birçok projeyi hayat geçirdik. Gıda Bankası, Kariyer İstihdam Ofisi, Engelli ve Yaşlı Koordinasyon Merkezi, Toplum Destek Merkezi, Mahalle Evleri, Tarımsal Araştırma ve Üretim Merkezi, Mahalle Konseyleri, İletişim Merkezi, meydanlar, prestijli caddeler ve kaldırımlar, sahil düzenlemeleri, çay bahçeleri ve kafeler, plajlar, rekreasyon alanları, parklar bunlardan sadece bir kaçı.


Silivri’mizde aydınlık, çağdaş, modern bir kent haline dönüştürme hayallerimizi gerçekleştirmek için gece gündüz durmadan çalıştık. 
Aydınlık Silivri hayalimizi daha da ileriye taşımak ve yine Türkiye’de ilk olacak projelerimizi gerçekleştirmek adına, sizlerin desteği ve talebiyle Silivri Belediye Başkanlığı görevine yeniden aday oluyorum.
02.08.2013 Cuma günü Saat 12:00 Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Binasında adaylık başvurumu yapacağım. Aydınlık, çağdaş ve modern Silivri hayalimizi paylaşan siz değerli yol arkadaşlarımı, hemşehrilerimi orada görmekten onur duyacağım.


Yürüyüşümüz Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün yolundan ve bu yoldaki inancımızı da çocuklarımızın gözlerindeki ışıltıdan alacağız.


Sevgilerimle

 


Editör: TE Bilişim