Milliyetçi Hareket Partisi’nin tüm Türkiye’de başlattığı ‘Milli Değerleri Koru’ sloganıyla yurt çapında başlattığı Demokrasi Mitinglerinin İstanbul ayağı Kazlıçeşme Meydanında yapılacak.

MHP Silivri İlçe Başkanı Şenoğlu Tükyılmaz, 5 Ekim Cumartesi Günü yapılacak mitinge davet için dün ilçe binasında bir toplantı düzenledi. Toplantıya MHP İl Başkan Yardımcısı Pınar Şenyurt, MYK Üyesi Volkan Yılmaz, Silivri Ülkü Ocakları Başkanı Zafer Yalçın, ilçe yöneticisi Afşin Düğencioğlu ve diğer ilçe yöneticileri katıldı.

Yılmaz “Demokratik açılımı bir türlü açamadılar” MHP Silivri İlçe Başkanı Şenoğlu Türkyılmaz konuşmasında Silivrilileri Kazlıçeşme Meydanına davet etti. MYK Üyesi Volkan Yılmaz ise mitinglerinin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçiştirilmek istendiğine vurgu yaparak; “Ne zaman miting yapsak Başbakan o gününe bir program yaptırıp mitinglerimizin duyulmasını istemese de Kazlıçeşmeyi dolduracağız. Bu mitingler Genel Başkanımız Devlet Bahçeli önderliğinde milli değerlerimizin kaybolmaması için yapılmaktadır. Manevi değerlere sahip çıkacağız. Vatan toprağına sahip çıkacağız. İmralı’da ile Başbakan Erdoğan arasında gidip gelen açılım paketini hala merak ediyoruz. Pakette neler var hala kimsenin haberi yok. Demokratik açılımı bir türlü açamadılar. Şimdi Türk alfabesine X,W,Q gibi harflerin girmesini istiyorlar. Sizce bu ne demek? Yavaş yavaş bizleri çekmek istedikleri nokta belli. Neden pakette hangi maddeler olduğu apaçık ortaya serilmiyor? Sendikalara, sivil toplum kuruluşlarına paket açıklamıyor; fikirleri alınmıyor? Böyle demokrasi olmaz. Genel başkanımızın mitingleri bile bazı kanallarda gazetelerde yer almıyor. Basının üzerinde bir baskı var. Bazı medya patronları Başbakan Erdoğan dışında hiçbir siyasi partinin genel başkanına haberlerde yer verilmesini istemiyor. Basın kamuoyunun gücü değil iktidarın gücü olmuş.” dedi.

 


 

 

Editör: TE Bilişim