AK Parti Silivri İlçe Başkanı Rıfat Kutlu, Ramazan Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Kutlu'nun mesajı şu şekilde:

Birlik ve beraberliğimizi, dostluk ve kardeşliğimizin pekişmesine vesile olan günlerimizden olan Kurban Bayramına bir kez daha ulaşmanın sevincini hep birlikte yaşamaktayız.

Yüce dinimiz İslam, Peygamber Efendimiz'in “Komşusu açken tok yatan bizden değildir” sözlerini sosyal hayatın en önemli parçaları arasında kabul ederek, yardımlaşmaya verdiği önemi göstermiştir. İşte bu önemli değerin hayat bulduğu en önemli günlerden biride Kurban Bayramı’mızdır. Bu kutsi günümüz birbirimize karşı sevgi ve saygımızı yardımlaşma duygularımızı ön plana çıkardığımız nadide zaman dilimlerimizdendir. Uzun süre bir araya gelemediğimiz sevdiklerimizi de görme imkanı sağlayan Kurban Bayramımız toplumsal değerlerimizi canlandırmak ve diri tutmak açısından da önemlidir. Dargınlık ve kırgınlıklarımızı ortadan kaldıran bu müstesna günler birbirimize yakınlaşmamızın en önemli vesilesi de olurlar.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm Silivrili hemşerilerimizin Mübarek Kurban bayramlarını en içten dileklerimle tebrik eder, başta Ülkemiz olmak üzere, bütün Dünyaya barış, sevgi ve dostluk tohumlarının ekilmesine vesile olmasını dilerim.

 

 

 

 

 

 

Editör: TE Bilişim