Halk Partisi Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar nezaket ziyaretlerine devam ediyor. Işıklar dün de Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Silivri Şube’ni ziyaret ederek burada Alevi hemşerileriyle biraraya geldi. Işıklar Cemevi konusunda da en kısa sürede bitireceklerinin sözünü verdi.

KÖROĞLU: BAŞKANIMIZA GÜVENİYORUZ

Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Silivri Şube Başkanı Tamam Köroğlu ziyarette gerçekleştirdiği konuşmasında, “Başkanımız konuşmalarıyla, yaptığı işlerle 5 yıl boyunca harika çalışmalara imza attı. Onu kutluyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Kendisi Cemevi konusunda da bize söz verdi, ona güveniyoruz” dedi.

IŞIKLAR: BU SEÇİM KURTULUŞ SAVAŞI’NA DÖNÜŞTÜ

CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıkla da Alevi hemşerilerine hitaben yaptığı konuşmasında şunları kaydetti: “Bu seçim kurtuluş savaşı mücadelesine dönüştü.  Beş yıl önce yine bu salonda sizlere vermiş olduğum sözlerin büyük bölümünü hayata geçirdik. İlçemizde bulunan tüm derneklerle, sivil toplum örgütleriyle, odalarla işbirliği içerisinde hiçbirini ayırmadan, ilçemizin her yerine el birliğiyle hizmet götürmeye çalıştık. Bundan sonraki süreçte yine hep birlikte daha büyük bir heyecanla çalışmaya devam edeceğiz.

“CEMEVİ’Nİ EN KISA SÜREDE BİTİRECEĞİZ”

Ben kendimi size emanet ediyorum. Açık, saydam, daha çağdaş, iş imkânlarının daha da arttığı aydınlık günler bizi bekliyor. Sizlere söz verdiğimiz gibi Cem Evi’mizin de temelini attık. Bağışçımız tarafından başlatılan Cem Evi’mizi en kısa sürede tamamlayacağız. Temelini atacağımıza söz vermiştik, şimdi de sizlere en kısa zamanda bitireceğimizin sözünü veriyorum.

 

Editör: TE Bilişim