Silivri Belediye Meclisi, Şubat ayı birinci oturumu bugün (03.02.2020 Pazartesi) belediye binasında gerçekleşti.

Toplantı başlamadan önce söz alan CHP Grup Sözcüsü Süheyl Kırkıcı, geçtiğimiz günlerde açılışı yapılan köy pazarı projesinden dolayı Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'a teşekkür etti.

Kırkıcı mecliste söz alarak şunları söyledi:

Değerli Başkanım, Değerli Arkadaşlar, geçtiğimiz hafta üreticilerimiz açısından çok önemli olduğunu bildiğimiz, gördüğümüz ve destek verdiğimi zbir projenin yaşama geçmesinin bir örneğini yaşadık. Tarım ürünlerinin üreticilerden direk tüketiciye aktarılacağı köylü pazarının açılışını hep beraber gerçekleştirdik. Bu konuda belediyemizi, emeği geçenleri, üreticilerimizi ve çalışma arkadaşlarımızı, yer tahsisinden dolayı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız’ı kutluyoruz ve teşekkür ediyoruz. Bu projelerind evam etmesi konusunda grubumuz her zaman belediyemizin yanında olacağını belirtmek istiyorum.

Ülkemizin ekonomşk sıkıntıdan çıkışında önemli bir ayağı olarak gördüğümüz tarımın ve tarım farkındalığınıonın geliştirilmesi konusundaki çabaların devam etmesini diliyorum. Ve bu konuda Silivri Belediye Meclisimiz’e de çok daha büyük görevler düştüğünü söylemek istiyorum. Tüm üreticilerimizin yanındayız. Topraklarımızın daha iyi değerlendirilmesi, daha sağlıklı ürünlerin tüketiciyle buluşmasını sağlayacak tedbirlerin alınması konusunda belediyemiz ve diğer STK’larla işbirliği içerisinde olacağımızı belirtmek istiyorum.

Editör: TE Bilişim